Sokağa 3 sene önce fiber geldi 100 MB sorunsuz kullanıyoruz şimdi Telekom tekrar kablo döşüyor altyapı yenileme diyorlar, bunun sebebi ne olabilir? Hız mı artacak kapasite mi acaba? ( kablo döşeyen elemanlar fazla bilgiye sahip değillermiş)
Merhaba ülkemizde fiber internet altyapısı tam sabit ve sağlam değil. Yavaş yavaş yenilenme olduğu için benim düşüncem daha da iyi bir altyapı olması için daha birçok çalışmanın yapılması gerekiyor. Şu anda Türkiye genelinde hiçbir yerde %100 harika bir fiber internet altyapısı yok çünkü ben de fiber kullanmaya çalıştığım için şu an çok iyi sabit harika bir hızlı bağlantı kurma imkanı bulunamıyor. Ülkemize yeni yeni yaygınlaştığından dolayı daha da iyi yeni adımlar atılmasını bekliyorum. Neden diyerek soracak olursan, şu an en kötü internet bizim internetimiz fiber olmasına rağmen diyorum hızda dalgalanmalar kopmalar dengesiz iş çıkışı Download'larda bağlantıda kopmalar bağlantıda sürekli kopmalar.
Sokağa 3 sene önce fiber geldi 100 MB sorunsuz kullanıyoruz şimdi Telekom tekrar kablo döşüyor altyapı yenileme diyorlar, bunun sebebi ne olabilir? Hız mı artacak kapasite mi acaba? ( kablo döşeyen elemanlar fazla bilgiye sahip değillermiş)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.