İnternet altyapısı olmayan yer ev telefonu ile altyapı alabilir mi?

miracim

Hectopat
Daha fazla  
Evimde maalesef internet altyapısı bulunmuyor. Bu sebepten dolayı yıllardır bunun kahrını çekiyorum. TurkNet ile görüştüm ve komşudan internet çekebileceğimizi öğrendim fakat komşumuz buna izin vermedi. Son çare olarak duyduğum bir duyuma göre ev telefonu çektiğimizde bize doğal olarak internet çekmek zorundalarmış, yanlışsam söyleyin. Bu durumda ne yapabilirim? Gerçekten bıktım artık. Superbox kullanıyorum pahalı ve çok yetersiz. Komşumda internet varken benim evimde yok. Bunu da hiçbir zaman anlayamayacağım.

Evimde maalesef internet altyapısı bulunmuyor. Bu sebepten dolayı yıllardır bunun kahrını çekiyorum. TurkNet ile görüştüm ve komşudan internet çekebileceğimizi öğrendim fakat komşumuz buna izin vermedi. Son çare olarak duyduğum bir duyuma göre ev telefonu çektiğimizde bize doğal olarak internet çekmek zorundalarmış, yanlışsam söyleyin. Bu durumda ne yapabilirim? Gerçekten bıktım artık. Superbox kullanıyorum pahalı ve çok yetersiz. Komşumda internet varken benim evimde yok. Bunu da hiçbir zaman anlayamayacağım.

Hocam komşunuzda var sizde yoksa binadaki kutuda port yetersiz olabilir, bununda pek çözümü yok. Dediğiniz olay var mı bilmiyorum. Ama benim arkadaşım çok uğraştı getirtmek için en sonunda başka kiraya geçti.

Hocam komşunuzda var sizde yoksa binadaki kutuda port yetersiz olabilir, bununda pek çözümü yok. Dediğiniz olay var mı bilmiyorum. Ama benim arkadaşım çok uğraştı getirtmek için en sonunda başka kiraya geçti.

Yapma hocam bu hiç iyi değil ya, bu durumu bir şekilde çözmek istiyorum artık gerçekten yoruldum ya. Hiç mi yolu yok bunun?

Yapma hocam bu hiç iyi değil ya, bu durumu bir şekilde çözmek istiyorum artık gerçekten yoruldum ya. Hiç mi yolu yok bunun?
Turkcellin superboxları vardı en son. 2 sene önce 400 liralardaydı (yurda alacaktık vazgeçmiştik) hızı nasıl veya hâlâ devam ediyorlar mı satışa bilmiyorum.

Komşuda var ise, sizdeki sebep port yoktur. Göknet altyapı sorgulaması yapıp, ekran görüntüsünü buraya atar mısın?
Evimin sonucu:

1717441518955.png

Yandaki komşumun sonucu:
1717441577163.png

Telekominasyon dersini iyi dinlediysem eğer, sanırım ev telefon hattıyla internet de geliyor (ADSL olması lazımdı) ama vdsl'ye göre çok daha yavaştı.
bir göz atayım hocam yarın türknet ve türk telekomu arayacağım sağ olasın

Vallahi hocam benim kirada kaldığım yerde de yok. Allah'tan 2 ay sonra çıkacağım evime geçeceğim artık(geçici kalıyorum). Bunun dışında uydu internetler var kurulumu biraz tuzlu ama ondan sonrası normal internet gibi en son çare ona bakın. Bende geçici olarak rüzgar net kullanıyorum, alt yapısı Superbox ile aynı 250GB için 580 ödüyorum gerçekten pahalı.

Turkcell'in Superbox'ları vardı en son. 2 sene önce 400 liralardaydı (yurda alacaktık vazgeçmiştik) hızı nasıl veya hâlâ devam ediyorlar mı satışa bilmiyorum.

Adam zaten onu kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı