İnternet altyapısı olmayan yerde internet almak

Modem evde ve uzakta kaldı ise uzun ağ kablosuyla evin orta yerine alırısın.
Mesela benim telefon kablosu salondan geliyor, oradaki prize uzun telefon kablosu çektim modemi odaya, bilgisayarın yanına aldım. Hemde evin her yerinden çekiyor
Hocam onu yaparım da çirkin bir görüntü oluşuyor öyle ya. Birde şimdi ben modemi kendi odama alırsam diğer odadakiler daha düşük erişim alacak.
Hocam prize gelen telefon kablosunun, ankastre kutusundan bulunması gerekiyor. Bunun için bölgenizde çalışan uzmanlar vardır. Genelde elektrikçilerde bu işi yaptığını iddia eder fakat çok başarılı değillerdir genelde. Yani daire içi telefon tesisat kablonuzun bulunması gerekiyor. Emekli bir türk telekom çalışanı ve ya halihazırda çalışan bir Türk Telekom çalışanı ile mesai saatleri dışarısında sorunu çözmek için görüşebilrsin. Tabii ki ücreti mukabilinde olacaktır.
Hocam size şeyi sorayım Dün TT'yi aradım TT Elit ekibini çağırsam sana bahsettiğim sorunu çözebilirler mi diye çözemezler dedi ama aşağıda sitelerinde iç tesisatla falan da ilgilendiklerini yazmışlar napayım bilmiyorum Hangi yolu izlememi önerirsiniz hocam?

 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı