İnternet aniden kesiliyor ve Ping artıyor

EdemaRuh

Centipat
Katılım
20 Haziran 2022
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Problemim gecikmemin tavan yapması ve internetimin ani olarak gidip gelmesi, bu problem Wi-Fi aygıtları için de geçerli. (PC kablo ile bağlı)
İnternet sağlayıcımla (Ramtek Telekom) onlarca kez görüşmeme rağmen onların monitörlerinde internete bağlı olduğum ve kesinti görmediklerini söylediler. Bu sebeple problemi kendi tarafımda arıyorum.

Kullandığım aygıt Everest EWR-F303 router, zamanında alırken bununla internete bağlanabileceğim ve sıkıntı yaşamayacağım söylenmişti, modemden farkı nedir çok bilmiyorum ve internet sağlayıcımla konuştuğumda router kullanmam ile problemim arasında bir bağ olmadığı söylendi. Problem router kullanmam olabilir, onun için bunu da belirtmek istedim.

Bilgisayarıma uzanan internet kablosu 5 metrelik ve kapıya sıkışması gibi bir durum söz konusu lakin internetim telefonlarda bile kesiliyor ve telefon Wi-Fi ile bağlı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı