Çözüldü İnternet Arada Sırada Kesiliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sucuk123

Decapat
Katılım
11 Kasım 2020
Mesajlar
194
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bilgisayarda herhangi bir internetli şey yaptığımda ara sıra internet gidiyor, bu kesintiler 3-4 saniye sürüyor. Örneğin internetli bir oyun oynadığınızda 20 saniye aralıklarla sürekli donuyor. Bilgisayarda virüs olduğunu düşünüyorum. Bilgisayardaki ağa trafiğini nasıl izleyebilirim, Kaspersky ile bir şeyler yapabilir miyim?
 
Çözüm
Turkcell Superonline'ın eski bir modeli.

Şimdi tarayıcıya giriyorsunuz şunu yazıyorsunuz URL yerine: 192.168.1.1 sonra sizden şifre isteyecek. Kullanıcı adı değiştirmediyseniz admindir. Şifre modemin arkasında yazar, bakın Wi-Fi şifresi değil modem şifresi, onu girin sonra arayüze atacak sizi. Bende 192.... Yazınca bu çıkıyor. Sizde başka bir arayüz çıkacaktır şifrenizi giriniz.

1619988851304.png


Sonra işaretlediğim yeri kapatacaksın ve artık kopmalar vs. olmayacak. Eğer hallolursa beni haberdar ediniz ve çözüldü yapınız. 🙂
Adım adı.

Hayır, bahsettiğiniz yere girdim. Bu sadece modemin giriş şifresinin "password" olduğunu iddia ediyor.

Ama "password" da değil.

Wi-Fi şifresi değil hocam modemin arkasında yazması gerek kullanıcı adı admin'dir şifresi ise modem arkasındadır modemin arkasındaki tüm şifreleri deneyin bu şifre size özeldir.
 
İnternetten şifre si nedir ona bakacağım merak etmeyin bunda kötü bir işlem yapmayacağım zaten istesemde yapamam içiniz rahat olsun bana inanmıyorsanız sosyal de birine sorun.


Tılgın model mi?
Buldum, model numarasını yazdım ve giriş şifresine baktım, ama giriş için denediğimde giremiyorum.
 
Buldum, model numarasını yazdım ve giriş şifresine baktım, ama giriş için denediğimde giremiyorum.

O zaman biri şifresini değiştirmiş bu ya aileden biridir ya da kurulum için gelen ekiptir şifreyi öğrenmenin tek yolu Turkcell'e SMS yollamak ya da modemi resetlemek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı