Epic Games R7 9800X3D ve RTX 5080 sistemde FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11
Sisteminiz gayet kararlı ve güçlü bir sistem güncellemeleride yaptınız. Sorun yazılımsal olabilir. Oyuna girmeden önce Windows'un başlat kısmından olay görüntüleyicisini açın ardından oyununuzu oynayın takılma meydana gelince Alt Tab atın ve o anda herhangi bir veri düşmüş mü diye kontrol edin, düşerse ekran görüntüsü alıp tekrardan buraya atabilirseniz iyi olur.

İllaki oyuna girmeden önce açmanıza gerek yok bu arada sadece tam o vakitte bulabilmek için dedim girmeden önce açarsanız donma sonrası tekrar uygulamaya geçince F5 atmayı unutmayın.

Hocam olay denetleyicisinde Windows günlükleri, sistem mi yapayım?

Evet hocam, yönetim olaylarına da bakabilirsiniz.

Hocam baktım uyarı verdi olay 10016 başlığı var,
Uygulamaya özgü izin ayarları
{2593F8B9-4EAF-457C-B68A-50F6b8EA6b54} clsıd'sine ve
{15C20B67-12E7-4BB6-92bb-7aFF07997402} appıd'sine sahip com sunucu uygulaması için, yok sıd (redacted) uygulama kapsayıcısında çalışan localhost (lrpc kullanan) adresindeki sıd değeri (redacted) olan [KULLANICI_ADI: REDACTED] kullanıcısına yerel etkinleştirme izni vermiyor. Bu güvenlik izni, bileşen hizmetleri yönetim aracı kullanılarak değiştirilebilir. Uyarısı var bazı PC ile alakalı bilgiler vardı onları silerek yazdım.

Hocam baktım uyarı verdi olay 10016 başlığı var,
Uygulamaya özgü izin ayarları
{2593F8B9-4EAF-457C-B68A-50F6b8EA6b54} clsıd'sine ve
{15C20B67-12E7-4BB6-92bb-7aFF07997402} appıd'sine sahip com sunucu uygulaması için, yok sıd (redacted) uygulama kapsayıcısında çalışan localhost (lrpc kullanan) adresindeki sıd değeri (redacted) olan [KULLANICI_ADI: REDACTED] kullanıcısına yerel etkinleştirme izni vermiyor. Bu güvenlik izni, bileşen hizmetleri yönetim aracı kullanılarak değiştirilebilir. Uyarısı var bazı PC ile alakalı bilgiler vardı onları silerek yazdım.

FPS droplara sebep olabilecek bir hatayı anlatmıyor, bilgisayar içerisinde olan herhangi bir durumu anlatıyor. Bu durumda artık ne yapılır bilmiyorum klasik yöntemlerden birine başvurabilirsiniz, ekran kartı sürücünüzü DDU ile silip tekrardan yüklemek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemi topladığınızı belirtmiştiniz, siz mi topladınız yoksa hazır sistem mi toplattınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı