İnternet bağlanınca modem yandı

MTN

Kilopat
Katılım
12 Kasım 2015
Mesajlar
1.326
Makaleler
1
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son 1 haftadır tüm mahallenin interneti yoktu, internet altyapısına elektrik altyapısının karışması sonucu kablolar yanmış onun için altyapı yenilendi. Bugün Türk Telekom yetkilisi eve girip interneti modeme bağlayınca modemin ışıkları gitti. Herhangi bir yanık kokusu gelmedi fakat farklı adaptörler denememe rağmen modemi çalıştıramadım. Yetkili birkaç kişiye daha aynısı olduğunu TurkNet'ten yeni modem istememi söyledi fakat modemi TurkNet'ten almadığım için böyle bir değişim yapmayacaklarına emindim. TurkNet'e söyledim fakat internet hattının modemde öyle bir etki yaratmayacağını söyledi fakat tesadüfün bu derecesi bana şaşırtıcı geldi çünkü TT yetkilisi kabloyu takana kadar modem zaten çalışıyordu ve ışıkları yanıyordu. Gerçekten tesadüf mü yoksa internet kablosu üzerinden gelen akımla modem mi yandı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Karışıklık oldu dediğinize göre büyük ihtimalle elektrikten gitmiştir.
 
Karışıklık oldu dediğinize göre büyük ihtimalle elektrikten gitmiştir.
Bedaş altyapısıyla Türk Telekom altyapısının birbirine karışması sonucu bölgenin interneti gitmiş ve 1 haftadır yoktu. Şİmdi bu sorunlar giderilip altyapı yenilendikten sonra internet bağlanınca bu sorun yaşandı anlamış değilim.
 
Bedaş altyapısıyla Türk Telekom altyapısının birbirine karışması sonucu bölgenin interneti gitmiş ve 1 haftadır yoktu. Şimdi bu sorunlar giderilip altyapı yenilendikten sonra internet bağlanınca bu sorun yaşandı anlamış değilim.

Bayağı saçma olaymış hocam ilk defa duydum.
 

Geri
Yukarı