İnternet bağlantısı kesilince virüs sisteme zarar verebilir mi?

Mert İbrahim

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600,Rtx 4060,16gb ram,2tb ssd,Windows 10
Virüs girdi, bir linke tikladim. O anda hiçbir şey yapmadan telaşlandim ve Ethernet kablosunu çektim, sonra ise bilgisayarin güc fişini çektim. Sizce virus içindeki bilgileri çalar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs girdi, bir linke tikladim. O anda hiçbir şey yapmadan telaşlandim ve Ethernet kablosunu çektim, sonra ise bilgisayarin güc fişini çektim. Sizce virus içindeki bilgileri çalar mi?

Kaspersky ve Malwarebytes indirip tarama yapın. Virüs bulunursa siler zaten.

Ssa.

Merhabalar PC'yi açmaya korkuyorum çünkü içinde fotoğrafar ve Discord hesabı falan. Var nasıl tarama yapacağım. D

Bilgisayarını aç Malwarebytes ile tarat. Bilgisayarı yeniden başlat ve virüsler gitti!
Sonra Malwarebytes'i sil ve Kaspersky gibi kaliteli bir av kullan. Kaspersky ile de tam tarama yapın ve artık virüs yok.

Virüsün türüne bağlı PC kapalıykan zarar vermez ama PC açıkken zarar verebilir internet açık olsa da olmasa da bir av kurup taratın ve virüsleri silin.

Merhabalar PC'yi açmaya korkuyorum çünkü içinde fotoğrafar ve Discord hesabı falan. Var nasıl tarama yapacağım.
Bu kadar korkun varsa niye AV kullanmıyorsun? Farklı bilgisayarda imzamdna Kaspersky rescue yazıp sistemi tarat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı