Çözüldü İnternet bağlantısı sebepsiz yere kopuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Arkadaşlar benim ev internetim çok tutarsız müşteri hizmetlerini arayıp anlatıyorum kanalı yenişiyorlar sonra yine aynı oluyor.
İnternet yarım saat çekiyorsa 5 dakika kopuyor sonra düzeliyor gibi oluyor bakıyorum internete Google girmiyor yavaş yavaş yüklüyor ani bir yavaşlama oluyor birdenbire.
Fişi çekiyorum 5 dakika sonra takıyorum düzeliyor. Hani daha önce modem arızalıdır belki diye modem de değiştirdim ama yine de hızımdan ve kopma problemlerimin önüne geçemedim.

Şu an mobil verimi kullanıyorum çünkü evdeki internet bağlantımın kendine gelemesimi bekliyorum. Gidiyor internet sonra geliri geliyor neden böyle oluyor anlamıyorum.

Çözüm
@Hasan Kahraman
Tamamen mi kesiliyor hız mı düşüyor? Konu içeriğinden emin olamadım.
Ayrıca hem kablo hem de Wi-Fi'de aynı sorun yaşanıyor mu? Yoksa sadece Wi-Fi'de mi?
ISS niz nedir?

Sorun sanırım sadede Wi-Fi'de yaşanıyor. Tamamen kesilmiyoe 4/5 dakika gidip geliyor geldiğinde ise çok yavaş oluyor. Durumu Türk Telekom ile görüştüğümde değerlerin normal olduğunu söylüyor. Hat güçlendirici almamı istiyorlar. ZyXEL VMG1312-T20b modemi taktım Türk Telekom ile ayarlarını da yaptık sağ olsun şimdi tam istediğim gibi çok hızlı bir internete eriştim.
@Hasan Kahraman
Tamamen mi kesiliyor hız mı düşüyor? Konu içeriğinden emin olamadım.
Ayrıca hem kablo hem de Wi-Fi'de aynı sorun yaşanıyor mu? Yoksa sadece Wi-Fi'de mi?
ISS niz nedir?

Sorun sanırım sadede Wi-Fi'de yaşanıyor. Tamamen kesilmiyoe 4/5 dakika gidip geliyor geldiğinde ise çok yavaş oluyor. Durumu Türk Telekom ile görüştüğümde değerlerin normal olduğunu söylüyor. Hat güçlendirici almamı istiyorlar. ZyXEL VMG1312-T20b modemi taktım Türk Telekom ile ayarlarını da yaptık sağ olsun şimdi tam istediğim gibi çok hızlı bir internete eriştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı