İnternet Bağlantısında Hat Sorunu Yaşıyorum

Rhalith

Centipat
Yakın zamanda TürkNet'e geçiş yaptım ve ev telefonu aldım. Ev telefonunun hattını elektrikçiye yaptırmamız gerekiyormuş. Adam geldi yapmaya çalıştı, beceremedi, bozdu ve gitti. Artık internete de bağlanamıyordum, bende başka bir elektrikçi çağırdım. Adamlar çok fazla uğraştı hatta apartmana yeniden kablo çektiler gene olmadı. Modemim Airties 5650. Power, DSL, Wirelles ve Airtouch göstergelerinin ışığı yanıyor bir tek. Buna rağmen telefondan internete bağlanmaya çalışınca "bu ağ kullanılamıyor" gibi uyarılar alıyorum. Sizce nasıl çözebilirim, internet işlerinden pek fazla anlamam yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

Not: TürkNet'e yazdım, Türk Telekom saha görevlilerini yönlendirdiklerini söylediler. Türk Telekom müşteri kaynaklı arıza olduğunu söyledi ve gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ev telefonu hattı çektirmenize gerek yoktu.Onu aldığınız hizmetin yanında bedava veriyorlar illa kullanacaksınız diye bir kaide yok. Binanız yeni bina mı?

Aklıma düz mantık, kutudan daireye kadar bakır kablo çektirmek geldi.
O da yapılır mı, kaça patlar hiç bilmem.
apartmanın altındaki kutudan daireme kadar yeni kablo çekildi ama hala yok.
Ev telefonu hattı çektirmenize gerek yoktu.Onu aldığınız hizmetin yanında bedava veriyorlar illa kullanacaksınız diye bir kaide yok. Binanız yeni bina mı?
bina yaklaşık 14 yıllık :D hat çektirmedik zaten, Türktelekom geldi yeni hattı koydu kutuya ancak eski hattın kablosuyla birleştirmemiş onuda elektrikçiye yaptırcaktık ancak elektrikçi bütün kabloları kısa devre yaptırınca yeni kablo çektirdik
isterseniz discord'dan konuşabiliriz daha net anlatabilirim durumu, yazmak zor oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı