İnternet Bağlantısının Var Gözüküp Olmaması

SezerT

Hectopat
Merhabalar. Öncelikle internet bağlantım var gözüküyor, oyun oynayabiliyorum (Steam arayüzünde tek kullanabildiğim işlev oyna), indirme yapabiliyorum ama ne Steam ne Origin arayüzünde hiçbir yere giremiyorum hatta Steam'de çevrimiçi olabildiğim halde Origin'de onu da olamıyorum.

Herhangi bir tarayıcıyı (Chrome, Edge, Yandex, Mozilla Firefox denendi) açtığımda anasayfa Google bile yüklenmiyor. Karşıma çıkan ekranda ''dns_probe_host_nxdomain'' yazıyor sorun giderme açtığımda DNS sunucusu yanıt vermiyor sonucunu alıyorum.

Bu hatayı çözmek için yerli yabancı forumlarda bulduğum tüm çözümleri denedim. Sonuç alamadım. Sürekli ethernetle bağlıyım modemde farklı girişe taktım bir şey değişmedi. DNS değiştirme VPN de işe yaramadı.
Ve buna rağmen bazen oluyor ki tüm sorunlar düzelebiliyor sanki 1 dk önce sorun yokmuşcasına.
Bu sorunuma çözüm bulabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı