İnternet belli zamanlarda kullanılamaz hale geliyor

plazit

Femtopat
Daha fazla  
Her gün akşam 8'den sonra internete 3 dakika bağlı kalamıyorsun. DSL ışığı durduk yere sönüp 30-40 saniye sonra tekrar geliyor, modemi kapatıp açmama rağmen yaşanmaya devam ediyor. Sadece 8'den sonra falan oluyor bu, kalan zamanlarda internet gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, abuk subuk şeyler yaptırdılar işe yaramadı. Ne yapmam gerekiyor?

Arıza kaydı oluşturun, ekipler modeme gelip baksın.

Sorununuz binanızdaki kutu ile alakalı. Daha önce Telekom müşteri temsilciliği yaptım. Arıza kaydı bırakın, ekiple iletişime geçmeniz lazım. Çağrı merkezinin yapabileceği tek şey arıza kaydı alabilir ya da isteğinize bağlı elit ekip yönlendirebilir, ona da gelmeyebiliyorlar. Ekiple iletişime geçip sorunu anlatmanız lazım.

Sabah yapacağım hocam, modeme ne olduğuna dair buraya bilgi veririm. İyi akşamlar

Tamamdır, bekliyorum hocam. Size de iyi akşamlar. İnşallah sorununuz düzelir.

İnşallah.

Hocam DSL kablosu ezilmiş, onu değiştirmemi söylediler, ayrıca modemin miadını doldurduğunu ve yeni bir modem almam gerektiğini de belirttiler. DSL kablosunu değiştirdim, bir nebze de olsa düzeldi (en azından 30 saniyede bir internetten düşmüyorum ) modemi de değiştirmeyi düşünüyorum. Önerin varsa yazabilir misin bütçe 3000'i aşmasın yeterli.

Son düzenleme:

Aynısını geçen gün aradım. 30 dakika meşgul ettiler ve en sonunda modemi resetlemek dışında başka bir şey yapmadılar, benim de modemim eski kablomda sıkıntı yok ama modem almak yerine router tercih ettim. Kurulumunu yaptım yarın test edeceğim bir de modemi köprü moduna alırsam modeme vereceğim paranın 3'te birine aynı performansı alacağımı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…