İnternet Cafe'de Steam Xbox vb. hesaplarına giriş yapılır mı?

Bilgisayarda yüklüyse niye tekrar yüklemen gereksin yav? Gir hesabını oyna işte.
Hocam uzun zamandır gitmedim internet cafeye, demek istediğim steam girdim ya oyunu yüklemem gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uzun zamandır gitmiyorum. Bir ara gideyim diyorum ancak Xbox, Steam vs. giriş yapılıyor mu? Eğer yapılıyorsa oyunlar yüklenir mi?

Kesinlikle giriş yapmayın hesabınız çalınır, fakat yapmak zorunda kaldıysanız misafir hesabından veya gizli sekmeden girin o şekilde çalamazlar.
Hocam uzun zamandır gitmedim internet cafeye, demek istediğim steam girdim ya oyunu yüklemem gerekiyor mu?
İnternet cafelerin kendi Steam hesabı var diye biliyorum ya da oyunlar crack oluyor.

Hocam uzun zamandır gitmedim internet Cafe'ye, demek istediğim Steam girdim ya oyunu yüklemem gerekiyor mu?
İnternet kafedeki makine de bir bilgisayar hani. Kafenin sahibi senin oynayacağın oyunu yüklemişse senin yüklemene gerek yok. Adam oyunu yüklememişse vahiyle oynamayacaksın, sen yükleyeceksin tabi.

Yüklüyse hesabı gir oyna değilse yükle.

Not: Sen oyunu yüklesen bile bilgisayarı kapattığın anda oyun silinir tekrardan. Kalıcı olarak dursun istiyorsan kafe sahibinin yüklemesi lazım.

Bilgisayarda yüklüyse niye tekrar yüklemen gereksin yav? Gir hesabını oyna işte.

Kesinlikle giriş yapmayın hesabınız çalınır, fakat yapmak zorunda kaldıysanız misafir hesabından veya gizli sekmeden girin o şekilde çalamazlar.

İnternet cafelerin kendi Steam hesabı var diye biliyorum ya da oyunlar crack oluyor.
Biriniz çalınır diyor biriniz çalınmaz diyor. Zaten beni hatırlaya basmayacağım hocam emin misiniz?

Hiçbir şey olmaz. Steam Guard var artık. Ben pek çok kez giriş yaptım. Bir şey olmadı. Eskiden çalıyorlardı da artık bu şekil çalmıyorlar hesapları. Steam Guard ile korunan bir hesap çalınamaz. Çalınması için şifrenizi, kullanıcı adınını, e posta adresini ve Steam Guard kodunu enayi gibi çalmak isteyen adama vermek gerekir. Steam Guard varsa istediğin yerde giriş yapabilirsin. Bilgisayardan şifremi kullanıcı adımı alırlar da hesabımı çalarlar olayı çok eskide kaldı.

Elbetde yapılabilir fakat bazı uyanık arkadaşlar keylogger vs programlar kullanarak sizin bütün klavye, arama vs sonuçlarınızı kendi panelinden rahatlıkla erişebiliyor.
Keylogger ile en fazla birsinin banka hesap bilgilerini yada kredi kartı bilgilerini alırlar. Kimse kıyıtırık bir steam hesabı için keylogger işlerine girmez. Gerçi banka bilgilerimi alsa elimde cep telefonu var onay kodu geliyor. Onu da çalamaz. Keylogger ile hırsızlık yapmak 15 sene öncesinde kaldı.

Keylogger ile en fazla birsinin banka hesap bilgilerini yada kredi kartı bilgilerini alırlar. Kimse kıyıtırık bir steam hesabı için keylogger işlerine girmez. Gerçi banka bilgilerimi alsa elimde cep telefonu var onay kodu geliyor. Onu da çalamaz. Keylogger ile hırsızlık yapmak 15 sene öncesinde kaldı.
Kıytırık dediğin hesap ta yüzlerce A kalite oyun olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı