Internet değerlerim iyi mi?

obelisk

Kilopat
Internet değerlerim iyi mi? Ne kadar hız alabilirim? Hangi bu değerler için hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz? Şu anda Türk Telekom kullanıyorum, modemin markası ZyXEL VGM3312-B10B.

Ek Açıklama 2020-04-26 074942.png

TürkNet veya Kablonet dışında başvurmayın hocam en iyi hız değerlerini ve paketlerini uygun fiayata bulursunuz bu sağlayıcılarcan 100 ya da 75'lik paket verirler şu anki değerlere göre.

TürkNet veya Kablonet dışında başvurmayın hocam en iyi hız değerlerini ve paketlerini uygun fiayata bulursunuz bu sağlayıcılarcan 100 ya da 75'lik paket verirler şu anki değerlere göre.
kablonet alabilirsin yüz güldüren kampyanya adlı komşumuzda var gayet memnun
81 Mbps hıza kadar alabilirsin. Büyük ihtimal 75'lik paket verirler.
Galiba TürkNet'e başvuracağım, şimdi bu SNR değeri yüksek olunca mı daha iyi oluyor yoksa düşük olunca mı? Internetten baktım ama anlayamdım.

Galiba TürkNet'e başvuracağım, şimdi bu SNR değeri yüksek olunca mı daha iyi oluyor yoksa düşük olunca mı? Internetten baktım ama anlayamdım.
Attainable speed karşılanabilir hız demek. Yani alabileceğiniz max. hız o hatta. Siz 75'lik paket alın öbür türlü hat dalgalanmalarından etkilenme ihtimaliniz yüksek. Şahsen ben yaşadım TTnet'te. Türknet güncel olarak kullanıyorum memnun değilim fakat kısa süreli taahhütsüz kullanabileceğim en ucuz paket onlarda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı