TürkNet veya Kablonet dışında başvurmayın hocam en iyi hız değerlerini ve paketlerini uygun fiayata bulursunuz bu sağlayıcılarcan 100 ya da 75'lik paket verirler şu anki değerlere göre.
kablonet alabilirsin yüz güldüren kampyanya adlı komşumuzda var gayet memnun
Galiba TürkNet'e başvuracağım, şimdi bu SNR değeri yüksek olunca mı daha iyi oluyor yoksa düşük olunca mı? Internetten baktım ama anlayamdım.81 Mbps hıza kadar alabilirsin. Büyük ihtimal 75'lik paket verirler.
Galiba TürkNet'e başvuracağım, şimdi bu SNR değeri yüksek olunca mı daha iyi oluyor yoksa düşük olunca mı? Internetten baktım ama anlayamdım.
Attainable speed karşılanabilir hız demek. Yani alabileceğiniz max. hız o hatta. Siz 75'lik paket alın öbür türlü hat dalgalanmalarından etkilenme ihtimaliniz yüksek. Şahsen ben yaşadım TTnet'te. Türknet güncel olarak kullanıyorum memnun değilim fakat kısa süreli taahhütsüz kullanabileceğim en ucuz paket onlarda.Galiba TürkNet'e başvuracağım, şimdi bu SNR değeri yüksek olunca mı daha iyi oluyor yoksa düşük olunca mı? Internetten baktım ama anlayamdım.
Buna nereden bakıyoruz?Internet değerlerim iyi mi? Ne kadar hız alabilirim? Hangi bu değerler için hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz? Şu anda Türk Telekom kullanıyorum, modemin markası ZyXEL VGM3312-B10B.
Eki Görüntüle 548974
Modemin sayfasına girdikten sonra sağ tarafta durum simgesi var ona basınca değerler karşına çıkıyor. Modemin farklı ise durum başka bir yerde olabilir.Buna nereden bakıyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.