İnternet değişiminde sorun yaşanır mı?

Bugxibunny

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Az önce Türktelekom'u aradım ve paketim hakkında bilgi aldım bizim çok eski olduğundan şüpheliydim ve doğru çıktı şüphelerim 1-8 MBps hız 50GB AKK veriliyormuş ve babam aylık 60 TL ödüyordu ve paketler hakkında bilgi aldım bana en uygun gelen 50 MBps 200GB AKK 85,90 TL dendi. En mantıklı bu geldi açıkçası, sorum şu şekilde pazartesi yani 13 Mart babam ile gidip değişim yaptırsam tam olarak ne kadar zamanda o paketten faydalanabilirim ve ne gibi sorunlar yaşarım bu geçiş süresi içersinde?

Son düzenleyen: Moderatör:
bu türktelekomun mantığını anlamış değilim. elindeki adama yüksek fiyatlarla internet verirken. yeni açtıran veya başka bi firmadan gelene uyguna yapıyorlar. zannediyorumki internetini kesmeden yeni tarifeye geçişini sağlarlar. fakat altyapın destekliyormu gelip kablo çekeceklermi? eğer öyleyse 3 4 gün sürer geçişin

Ya valla dediğin gibi haklısın eski uzun zamandır kullanan kullanıcısına önem vermek yerine yeni kullanıcıya daha çok önem veriyor telefonda bana söylenene göre valla altyapınız 75mbps ye kadar destekliyor dediler ne kadar doğru ne kadar yanlış açıkçası bilemicem zaten geçiş yaptıktan sonra da belli olur isteğim pazartesi başvuru yaptığımızda en geç cumaya kadar tamamlanması ve eziyetten kurtulma yönünde

5 günde hallederler heralde. sen yinede hergün ara hala gelmediler diye. üstüne basa basa belirt her seferinde sıkıntını. çünkü ordakiler insan gibi konusmaktan anlamıyorlar pek

Evet haklısın ya o konuda cidden laftan falan anlamıyolar da birilerinin gelmesimi gerekiyo çünkü sadece internet paketini yükselticeğim için bilmiyodum açıkçası ?

Hizmet aldığınız DSLAM Kartı ADSL ise VDSL e dönüşümünü bölgenizdeki ekiplerin yoğunluğuna göre bir kaç gün bekleyebilirsiniz. Portunuz zaten VDSL ise fiziksel bir müdahale olmuyor. Sadece sistemden paketiniz güncellendiği an o hızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı