İnternet dolandırıcılığı ve dava süreci

kaansecret

Hectopat
Merhaba.

Ben 2021 yılında bir ikinci el platformu üzerinden dolandırıldım. Galiba bu şahıs/lar birkaç kişiyi daha dolandırmış. Birkaç gün önce dava açılmış, müşteki olan benim. Ağır ceza mahkemesinde duruşma günü verildi ve çağrı kağıdı geldi. Benim bu durumda yapmam gereken bir şey var mı? Avukata sorduk bakacak. Ama biraz korkuyorum açıkçası. Hiç bilgim yok ve üniversite öğrencisiyim. Ne olabilir bu durumda?

Merhaba.

Ben 2021 yılında bir ikinci el platformu üzerinden dolandırıldım. Galiba bu şahıs/lar birkaç kişiyi daha dolandırmış. Birkaç gün önce dava açılmış, müşteki olan benim. Ağır ceza mahkemesinde duruşma günü verildi ve çağrı kağıdı geldi. Benim bu durumda yapmam gereken bir şey var mı? Avukata sorduk bakacak. Ama biraz korkuyorum açıkçası. Hiç bilgim yok ve üniversite öğrencisiyim. Ne olabilir bu durumda?
Niye korkuyorsunuz dolandırılmışssınız ve hakkınızı arıyorsunuz.

Hocam Ülkemizde her şey oluyor maalesef dağ başı değil diyoruz ama daha geçen günkü tekel bayi olayı herkesin dilinde
Benide aile üyelerimide rahatsız eden numarayı CİMER aracılığıyla şikayet ettik ve bizde müştekiydik bizi daha rahatsız etmedikleri için dava boşa düştü,ifade için çağırıyolardı sizide çağırıp ondan sonra duruşma olacaktır tam emin değilim,ama korkmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı