Çözüm İnternet Download Manager Chrome Uyum Sorunu

• Konuyu başlatan yakari
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 6.793
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yakari

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Mezun ama işsiz güçsüz.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. İnternet Downdload Manager (İDM) herkesin bildiği kullandığı çok basit ve kullanışlı bir program. Uzun zamandır düzgün bir şekilde kullanamıyordum. Bugün lazım oldu ve internetten birkaç sürüm indirdim ama Chrome'da çalıştıramadım arkadaşlar. O sağ üstte ve sol altta hiçbir şekilde indirme butonu çıkmadı. Bir kaç ayara baktım, Chrome eklentisini falan kurdum olmadı bir türlü. Opera da ve Yandex'te de çalıştıramadım. Şuan kurulu olup kullanan arkadaşlar ya da nasıl yapacağımı bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Herkese teşekkür ederim iyi forumlar. Burak Bey ceza için teşekkürler. :) Beni foruma bağlıyorsunuz böyle cezalar vererek. Özlüyor insan uzun süre cezalı olunca. :) Kısa bir süre içerisinde yine bekliyorum sizden bir ceza. :)

IDM aç, indirmeler > seçenekler orda tarayıcılar listesinden hangi tarayıcı kurulu ise onlara tik at.

Eskiden beri kullanıyorum dostum o kısımı biliyordum yani ve yaptım. :) Yine de teşekkür ederim düşünüp cevap yazdığınız için. :)

Hangi sürümü kullanıyorsun? üstte verdim son sürümü indir, IDM tam kaldırıp tekrar kur.

Hangi sürümü kullanıyorsun? üstte verdim son sürümü indir, IDM tam kaldırıp tekrar kur.

Şimdi bu sürümü indirdiğim zaman deneme sürümü olacak ve hata verecek idm kayıtlı değil diye. Ben crackli arıyorum dostum ama deneyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı