İnternet erişimi sorunu

368184

Hectopat
Ben yaklaşık 6 ay önce yeni bir bilgisayar aldım.
Ama son 2 haftadır sorun yaşıyorum, sorunum şu: Bilgisayarım ısınınca ya da bilgisayarı çok kullanınca Wi-Fi'den interneti alamamaya başlıyorum.
Wi-Fi'ye bağlı, güvenli gözüküyor, yine de internete giremiyorum. Ağ tehşişlerini çalıştırıyorum, düzelmiyor. Dedim bu son Windows 10 20H2 güncelleştirmesinden belki dedim. Bilgisayara format attım ve 20H2 güncelleştirmesini yüklemedim ama olmuyor.
Her şeyi denedim ama bilgisayar ısınıca Wi-Fi'den interneti alamıyorum.
Telefonlar düzgün çalışıyor başka bir bilgisayarda var oda sorunsuz internete bağlanıyor.
5,5 aydır sorunsuz kullanıyorum niye böyle oldu anlamadım.
Bu arada bilgisayarım laptop ve bilgisayarı eternetle kablolu bir şekilde internete bağlayınca ısınsa da bir şey olmuyor.
Sizce sorun nedir, ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu kullanarak bilgisayarınızın daha serin kalmasını sağlayabilirsiniz. Açıkçası ilk kez duyduğum bir sorun bu. Daha ucuz bir çözüm olarak kabloyla bağlanmaya devam edebilirsiniz.
Ethernet kartı sürücünüz güncel mi?

Soğutucu kullanarak bilgisayarınızın daha serin kalmasını sağlayabilirsiniz. Açıkçası ilk kez duyduğum bir sorun bu. Daha ucuz bir çözüm olarak kabloyla bağlanabilirsiniz.

Haklısınız ama benim merak ettiğim şey bu bilgisayar 5,5 aydır sorunsuz çalışıyor şimdi neden böyle olduki?
Wi-Fi kartınız hangi model, bakmak için aygıt yöneticisi oradan "ağ bağdaştırıcıları" ndaki ilk cihaz.
baktım hatta en son sürücüsünüde yükledim ama düzelmedi ama
realtek RTL8821CE 802.11ac PCle

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı