"İnternet erişimi yok" hatası

smurk

Decapat
Daha fazla  
Cihazınız bağlandı ve yerel ağınizdaki diğer cihazlara erişebilir ancak internete erişim mümkün olmayabilir yazıyor. Telefonda internete giriyor ama kablolu bu hatayı veriyor. Sorun modemden değil yani. Çoğu hatayı denedim ağ sıfırlama fabrika ayarları sıfırlama kablo çıkar tak düzelmedi. Dün VPN açıkken Discord gitti ve PC kapa aç yaptim sorun böyle başladı.

TurkNet'in verdiği ZTE modemi kullanıyorum bilen anlayan varsa yardım edebilirseniz sevinirim.

Cihazınız bağlandı ve yerel ağınizdaki diğer cihazlara erişebilir ancak internete erişim mümkün olmayabilir yazıyor. Telefonda internete giriyor ama kablolu bu hatayı veriyor. Sorun modemden değil yani. Çoğu hatayı denedim ağ sıfırlama fabrika ayarları sıfırlama kablo çıkar tak düzelmedi. Dün VPN açıkken Discord gitti ve PC kapa aç yaptim sorun böyle başladı.

TurkNet'in verdiği ZTE modemi kullanıyorum bilen anlayan varsa yardım edebilirseniz sevinirim.

Sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor?

Komut Istemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları giriniz:

1. netsh int IP reset a.txt (komutunu yazıp enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında tamam yazdığını teyit edin.)

2. netsh winsock reset (komutunu yazıp enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında tamam yazdığını teyit edin.)

3. netsh winhttp reset proxy (komutunu yazıp enter tuşuna basın.)

4. netsh advfirewall reset (komutunu yazıp enter tuşuna basın.)

5. ipconfig /flushdns (komutunu yazıp enter tuşuna basın.)

Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin.

Bu çözümü deneyin.

Olası çözüm: Ağ iletisimini sıfırlama cikiyor 5 dk içinde PC kapatıp ağı sifirliyor yaptım dün akşam ama olmadi.

Ipv4e değerler girdim ama olmalıydı birkaç kişi düzeltmiş ama benim zte modem
Google DNS'si yazın

1. netsh int IP reset a.txt (komutunu yazıp enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında tamam yazdığını teyit edin.)

2. netsh winsock reset (komutunu yazıp enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında tamam yazdığını teyit edin.)

Bu çözümü deneyin.
Adam anlatmış onları deneyin.

Google DNS yazın

Adam anlatmış onları deneyin.
Yaptim 1 saat önce çalismadi

Bu çözümü deneyin.
Düzelmedi 1 saat önce yaptım bunu FORMAT ise yarayabilir mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı