İnternet eskiye göre çok hızlı bitiyor

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Fark ettinizmi bilmiyorum ama son birkaç yıldır internetler çok hızlı bitiyor. Bunu birkaç kişi daha forumlara yazmış. Eskiden 5GB ile 1 ay geçirirken şimdi 10GB bile çok hızlı bitiveriyor. Instagram'da azıcık dolaşıyorum sonra foruma giriyorum ve tak diye 400 MB direk bitmiş oluyor. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın. Geçen köyde az instagram bakayım dedim 5 GB yemişim :D. Telekomünikasyon şirketlerimiz sağ olsun hem en pahalı interneti sunuyor, hem bunun karşılığında en yavaş ve biten interneti sağlıyorlar. Tamamen ahlaksızlıkla alakalı.
Konuyla alakalı bir şey daha belirteyim. Twitter'da yanlış hatırlamıyorsam bir kullanıcı test yapmıştı. Polonya'da aynı internet aynı videolarla daha az tükeniyordu.

Fark ettinizmi bilmiyorum ama son birkaç yıldır internetler çok hızlı bitiyor. Bunu birkaç kişi daha forumlara yazmış. Eskiden 5GB ile 1 ay geçirirken şimdi 10GB bile çok hızlı bitiveriyor. Instagram'da azıcık dolaşıyorum sonra foruma giriyorum ve tak diye 400 MB direk bitmiş oluyor. Ne düşünüyorsunuz?
operatörler hem fahiş fiyatlar koyuyor hem internet hızlı bitiyor, adamların rakipleri yokki tamamen tekeller,denetleyende olmayınca takılıyorlar kafalarına göre

Artık kullandığımız sosyal medya uygulamaları bize en iyi görüntü kalitesini sunmak için yüksek boyutlu videolar veya görseller kullanıyor ve arka plan uygulamalarının hepsi internet kullanıyor. WhatsApp'ta bile artık kalite kaybı olmadan fotoğraf gönderilebiliyor bu bile yüksek internet kullanımına sebep oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı