İnternet firma tavsiyesi

EmirCamwal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda Türk Telekom kullanıyorum. Yeni bir firmaya geçmek istiyorum. Tek amacım pingim düsük olsun istiyorum. Altyapı sorgulattıgımda 83-89 arası gösteriyor. Sizce hangi firmaya geçmeliyim? Şu anki değerlerimde bunlar.

değerl.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu anda Türk Telekom kullanıyorum. Yeni bir firmaya geçmek istiyorum. Tek amacım pingim düsük olsun istiyorum. Altyapı sorgulattıgımda 83-89 arası gösteriyor. Sizce hangi firmaya geçmeliyim? Şu anki değerlerimde bunlar.

Eki Görüntüle 2016699
Superonline pahalı falan ama adamlar iyi hizmet veriyor bize fiber bazında. Fiyatı hakedip etmediği tartışılır tabi. Şu sıralar Kablonet iyi deniyor, altyapı varsa denenebilir.

Eki Görüntüle 2016699

TurkNet olabilir.

Ping her zaman ISS ile ilgili olmaz. Şu videoya bir göz atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta şunda da fayda var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türknet diyenlere bakma hocam 30 günün 15 i iş yapıyor geri kalanında çalışmıyor aynı şimdi olduğu gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı