İnternet firması geçiş sürecinde internetsiz mi kalınıyor?

AytKrZ02

Megapat
Evet arkadaşlar şu an ben Türksat Kablonet kullanıyorum ve TurkNet'e geçmeyi planlıyorum. Benim abimin işi bazı günler evden bazı günler evde olmadığından internet bizim için önemli. Şimdi TurkNet'i bağlatırırken Türksat'ı iptal ettirmemiz mi lazım yani birkaç gün boyunca biz internetsiz mi kalıcağız TurkNet'i beklerken? TurkNet'den başka önereceğiniz bir internet sağlayıcı var mıdır?

Hayır, ben Türk Telekom'dan TurkNet'e geçerken internet kesilmesi olmadı, hiçbir zaman da olmaz, hocam. Kafanız rahat olsun o konuda.

Netspeed, GIBIRNet olabilir ama ben şahsen hiç ısınamadım o firmalara hocam ve internetiniz 10 dakika falan gider diye düşünüyorum maksimum.

Hayır, ben Türk Telekom'dan TurkNet'e geçerken internet kesilmesi olmadı, hiçbir zaman da olmaz, hocam. Kafanız rahat olsun o konuda.

Enes hocam TurkNet nasıldır?

Mevcut internetinizi, yeni bağlattığınız internetin kurulum süreci sona erdiğinde iptal ettirirseniz internet kesintisi yaşamazsınız. Zaten hemen hemen bütün firmalar 1 gün içerisinde kurulum gerçekleştiriyor. Tavsiyeye gelecek olursak, fiber alt yapınız varsa %100 Türkcell Superonline tavsiye ederim. Uzun zamandır kullanıyorum hem çok memnunum hemde hiç kesinti yaşamadım. Fiber altyapınız yoksa TürkNet iyi bir tercih olabilir fakat kullanmadığım için yorum yapamam. İyi forumlar diliyorum!

2-3 dakkika bekleme süresi oluyor en azından bende TurkNet için öyle olmuştu hemen hallediyorlar kullanıma başlıyorsunuz direk. Öneri konusunda TurkNet benim için çok iyidir 6-7 ay oldu geçiş yapalı ve internetim çok iyi hiç sıkıntı çıkmadı ve hiç yavaşlama problemi olmadı.

Netspeed, GIBIRNet olabilir ama ben şahsen hiç ısınamadım o firmalara hocam ve internetiniz 10 dakika falan gider diye düşünüyorum maksimum.

Enes hocam TurkNet nasıldır?

Altyapım 75Mbps download 8Mbps upload destekliyor durumlar böyle.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-01 225229.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 26
Bilgilendirme için teşekkürler hocam bende GIBIRNet ile TurkNet arasında git gel yapıyorum işte tam karar veremedim.
Gıbırnet'e geç kafan rahat olsun derim. Müşteri hizmetleri hemen elinin altında. Zam geldiğinden beri kullanıyorum hiç kesinti ,hız veya ping sıkıntım olmadı. Hatta ping değerlerim %5 civarında iyileşti.

GIBIRNet'e geç kafan rahat olsun derim. Müşteri hizmetleri hemen elinin altında. Zam geldiğinden beri kullanıyorum hiç kesinti, hız veya ping sıkıntım olmadı. Hatta ping değerlerim %5 civarında iyileşti.

Ona bakarsan TurkNet'in müşteri hizmetleride iyi destek kısmından yazışabiliyorum arayıp soruyorum yardımcı oluyorlar gayet. Ve TurkNet GIBIRNet'ten daha çok bilinen bir firma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…