İnternet firması geçiş sürecinde internetsiz mi kalınıyor?

AytKrZ02

Megapat
Evet arkadaşlar şu an ben Türksat Kablonet kullanıyorum ve TurkNet'e geçmeyi planlıyorum. Benim abimin işi bazı günler evden bazı günler evde olmadığından internet bizim için önemli. Şimdi TurkNet'i bağlatırırken Türksat'ı iptal ettirmemiz mi lazım yani birkaç gün boyunca biz internetsiz mi kalıcağız TurkNet'i beklerken? TurkNet'den başka önereceğiniz bir internet sağlayıcı var mıdır?

TurkNet'den vazgeçtim arkadaşlar Türksat kullanıcısıyım Türksat aboneliklerini gezerken şöyle bir paket buldum çok iyi geldi fiyatı da bana makuldü bir de engelli olduğu zaman indirim yapıyorlarmış.

1659386860247.png

Ona bakarsan TurkNet'in müşteri hizmetleride iyi destek kısmından yazışabiliyorum arayıp soruyorum yardımcı oluyorlar gayet. Ve TurkNet GIBIRNet'ten daha çok bilinen bir firma.
Geçen gün poyraznet'i aradım ona geçiyim dedim ama geçmeyi bırak evrak için bile yardımcı olmadılar. İnternet kutusuna filan da baktım ama müşteri hizmetleri pek içime sinmedi. Bence en hızlısı ve bilgilisi Gıbırnet. Ben teknik bilgisi filan olarak pek ölçmedim diğerlerini ama TurkNet'e yazdığım bir sorun için en az 6 saat bekliyorsun. Aramaları için ise gün içini bekliyorsun. Zaten ben Gıbırnet'in köklü bir firma olmadığını biliyorum ama taahhüt olmadığı için istediğim zaman iptal ederim diyorum.
Ben zaten dediğim şey şu arayacaksın ucuzdan pahalısına ve içine sineni alacaksın. Sorun mu çıktı geç diğerine.

Geçen gün Poyraznet'i aradım ona geçeyim dedim ama geçmeyi bırak evrak için bile yardımcı olmadılar. İnternet kutusuna filan da baktım ama müşteri hizmetleri pek içime sinmedi. Bence en hızlısı ve bilgilisi GIBIRNet. Ben teknik bilgisi filan olarak pek ölçmedim diğerlerini ama TurkNet'e yazdığım bir sorun için en az 6 saat bekliyorsun. Aramaları için ise gün içini bekliyorsun. Zaten ben GIBIRNet'in köklü bir firma olmadığını biliyorum ama taahhüt olmadığı için istediğim zaman iptal ederim diyorum.
Ben zaten dediğim şey şu arayacaksın ucuzdan pahalısına ve içine sineni alacaksın. Sorun mu çıktı geç diğerine.

Türknettede taahhüt yok 6 saat falan öyle bir şey yok ben yazınca hemen cevap veriyorlar GIBIRNet'in nasıl bir şey olduğunu sosyaldeki herkes görmüş oldu kullanıyorsunuz diye övmek zorunda değilsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı