İnternet geçişi neden yapılamıyor olabilir?

maviplanet

Hectopat
12 dairelik binamızda anladığım kadarı ile 2x5 şeklinde 2 kutu var. 10 daireye yetiyor bu portlar ve zaten portun birini ben Netspeed üzerinden kullanıyorum. Yaşanan aksaklıklar üzdüğü için de Türk Telekom'a geçmek istedim.

Kayıt oluşturdum, dönüş yaptılar, yeni hat mı alacaksınız dediklerinde hattım var ve geçiş yapmak istiyorum dedim. Maalesef bizde geçiş yok dedi telefondaki arkadaş. Ne olacak ya diye sorduğumda yeni hat almam gerekir diyor. Boşta port olmadığını altyapı sorguladan ben de görmüştüm zaten. Tekrar telefondaki arkadaş da sorguladı ve maalesef deyip kapattık telefonu. Bulunduğum yerdeki Telekom'a gitsem bir şey değişir mi diye kapatmadan evvel sordum ama net bir şey diyemedi.

Bu TTNET neden bu kadar yokuşa sürüyor olayları? Yıllar evvel de bir ilden diğerine hattımı taşıyamamıştı. En son bürodaki adamı neredeyse dövecektim. Tam davarlar cenneti.

Şimdi ben Netspeed'den kıpır kıpır nete ya da TurkNet'e geçiş yapabiliyorum ama Türk Telekom'a geçemiyor muyum?

Bir de şu anki internet hattımı kapattırırsam, port boşalıp Telekom'a geçebilir miyim?

Not:Konu başlığını adminler değiştirdiği için cevap alınamıyor. Açtığımız konu başlıklarını neden düzenliyorlar ki?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı