İnternet Gidip Geliyor

grandmaestro

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar sizde de aynı sorun var mı bilmiyorum. Bu akşam saat 18:00'dan itibaren internetim dakika da bir gidip geliyor. Bunun sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun bir çok nedeni olabilir. ADSL hattınız olduğunu var sayarak söylüyorum, bölgenizde telefon veya internet altyapısıyla ilgili çalışma yarım kalmış tamamlanmamış olabilir. Bu konuda en sağlıklı bilgiyi müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

Kendi tecrübemden söylüyorum, superonline adsl müşterisiyim ve internet hattımda sık sık kopma yaşadığımda arıyorum müşteri hattını, bana bölgede çalışma olup olmadığını varsa bir çalışma kaçta biteceğini bile söylüyorlar :)
 
Bölgemde yapılan çalışmalardan dolayı mı bilmiyorum. Ama şu an DNS değiştirince sorun çözüldü. Hattım da bir sıkıntı var sanırım. Bugün müşteri hizmetlerini arayacağım. Teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı