İnternet gidip geliyor

Zeesul

Hectopat
Daha fazla  
Dün geceden beri veya bu sabahtan tam zaman aralığını kestiremiyorum, internetim sürekli olarak gidip geliyor ama sadece kablolu olarak bağlı olan bilgisayarımda oluyor evdeki diğer hiçbir cihazda bu sorunu yaşamıyorum. İnternetten bulduğum bu adımları uyguladım.

Komut ıstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları giriniz:
1. netsh int IP reset a.txt (komutunu yazıp enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında tamam yazdığını teyit edin.)
2. netsh winsock reset (komutunu yazıp enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında tamam yazdığını teyit edin.)
3. netsh winhttp reset proxy (komutunu yazıp enter tuşuna basın.)
4. netsh advfirewall reset (komutunu yazıp enter tuşuna basın.)
5. Ipconfig /flushdns (komutunu yazıp enter tuşuna basın.)
Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin.

Yine bir sonuca varamadım. Hala gidip geliyor. Neden oluyor bu acaba?

Dün geceden beri veya bu sabahtan tam zaman aralığını kestiremiyorum, internetim sürekli olarak gidip geliyor ama sadece kablolu olarak bağlı olan bilgisayarımda oluyor evdeki diğer hiçbir cihazda bu sorunu yaşamıyorum. İnternetten bulduğum bu adımları uyguladım.

Komut ıstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları giriniz:
1. netsh int IP reset a.txt (komutunu yazıp enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında tamam yazdığını teyit edin.)
2. netsh winsock reset (komutunu yazıp enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında tamam yazdığını teyit edin.)
3. netsh winhttp reset proxy (komutunu yazıp enter tuşuna basın.)
4. netsh advfirewall reset (komutunu yazıp enter tuşuna basın.)
5. Ipconfig /flushdns (komutunu yazıp enter tuşuna basın.)
Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin.

Yine bir sonuca varamadım. Hala gidip geliyor. Neden oluyor bu acaba?
Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı