İnternet gidip gelmesi

Ahmet Samur

Kilopat
Katılım
5 Ocak 2018
Mesajlar
1.018
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternet'im sürekli gelip gidiyordu bende bu videodaki söylenen ve uygulananları yaptım. Bu video'da ne yapılıyor iyi bir şey mi ne gibi faydaları zararları falan olur diye konu açma ihtiyacı duydum. Kısaca özetlerseniz sevinirim.

Bir de İnternetimde kopmalar oluyor, sebebi ne olabilir sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok pardon unutmuşum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Modem değiştirdim başka birinden aldım ödünç olarak onda da aynı sorun oldu oyun oynayamaz hale geldim artık bu video'daki de işe yaramadı
Hmm... anladım hocam. Ama dediğim gibi altyapıda sorun olabilir veya bina kablolarında. Müşteri yetkililerini ara onlar baksınlar belki düzelir.
 
Hmm... anladım hocam. Ama dediğim gibi altyapıda sorun olabilir veya bina kablolarında. Müşteri yetkililerini ara onlar baksınlar belki düzelir.
Yetkili geldi hızın gereğine göre çok veriliyor dediler 6'ya düşürdüler aldığım hız 1.5 onu ayrı bir anlamıyorum da modem de denedim tek seçenek elektrik olabilir elektriğin yetmediği söyleniyor güç kaynağı deneyip tekrar konu açarım sanırım.LoL oynamıyorum siz düşünün yorumlarınız için teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı