Çözüldü İnternet gidip gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fatihkerem0023

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba biz saat 11 gibi TurkNet'e geçtik ve yaklaşık 1 saat kurulum sürdü sonrasında Steam'den oyun indirmeyi başlattım ve internet gayet iyi çalışıyor fakat gidip gidip geliyor bu sorunu nasıl çözerim?

TurkNet'in yetkili servisleriyle iletişime geçmeniz daha mantıklı olacaktır.

Hocam kablolarla oynadım şimdi her şeyde çekiyor Steam'de indirme hızı 0'a düşüyor.
Steam ayarlarından, "İndirmeler" kısmına bakabilir misiniz? Oradan limit olabilir veya oradan bölgenizi Maskova falan yaparak deneyin.

Steam ayarlarından, "indirmeler" kısmına bakabilir misiniz? Oradan limit olabilir veya oradan bölgenizi maskova falan yaparak deneyin.

Maalesef olmadı bir yere baktım SSD okuma hızınız indirme hızına yetişmiyor yazıyordu ve 0 MB indirmeye düşüyor sonra okuma hızı düşünce tekrar devam ediyor sizce böyle olabilir mi şans eserimi.

Maalesef olmadı bir yere baktım SSD okuma hızınız indirme hızına yetişmiyor yazıyordu ve 0 MB indirmeye düşüyor sonra okuma hızı düşünce tekrar devam ediyor sizce böyle olabilir mi şans eserimi.

İnternet hızın nedir?

Diskim WD blue SN570 normal mi hızının kaç olması lazım 3500 okuma 2300 yazma hızı.

İndirme önbelleğini temizleyip indirme sunucusunu değiştirmeyi denedin mi ama DRAM olmadığı için yapıyor muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı