İnternet günde 2-3 defa gidiyor

peronlayd

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, 1 aydır internette sorun yaşıyorum. İnternetim sürekli gidiyor. İnternetim gitmesine rağmen açık olan YouTube sekmesi varsa veya Discord'da arkadaşlarımla konuşuyorsam bağlantım kesilmiyor ama yeni bir sekme açmaya çalıştığımda veya oyuna girdiğimde internetim olmuyor. Aynı şekilde telefonda da internete girmiyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda altyapıda herhangi bir problem olmadığını söylüyor. Evime gelip gene test ettiler gene hiçbir sorun gözükmedi. Yardımcı olur musunuz? Acaba modemde filan mı sorun var bilemedim. Gün içerisinde 2-3 kere oluyor bu sorun, modemi kapatıp açınca düzeliyor. Artık modemi kapatıp açmaktan sıkıldım.

Aynı sorunu yaşıyorum Türk Telekom altyapısı mı kullanıyorsunuz bende de çok oluyor bu ara arkadaşlarımdada aynısı oluyormuş TurkNet'te genel bir sorun galiba.

Aynı sorunu yaşıyorum Türk Telekom altyapısı mı kullanıyorsunuz bende de çok oluyor bu ara arkadaşlarımdada aynısı oluyormuş TurkNet'te genel bir sorun galiba.
evet dostum isim vermeyim dedim bi sorun olur diye de :D

Tıpa tıp aynı sorun bende de var TurkNet'mi kullanıyorsunuz?
yok hocam TT kullanıyorum

eğer sorunu çözebilirsen bana haber verir misin dostum ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı