oguzyukcell
Hectopat
Merhaba arkadaşlar. TürkNet kullanıcısıyım. Önceden 35'e 6 olan paketibi kullanıyordum. 1 hafta önce bir üst pakete 10TL fark ile geçiş yaptım. Geçmeden önce de görüşmelerimde maksimum altyapımım 88 desteklediğini söylediler. Şimdi ise TürkNet oım'den kontrol ettiğimde 88'e 8 gönderiyorlar. Aynı şekilde modem arayüzümden de kontrol ettiğimde bu hızı alıyorum. Fakat hız testi yaptığımda hâlen eski hızımı alıyorum 1 gıdım dahi oynama olmadı. Modemim ASUS DSL AC51 (şu anda denemek için TP-Link'in VDSL2 modemini kullanıyorum), farklı modem ile denedim, farklı telefonlarla bilgisayarlarla denedim, çerezleri temizleyip denedim değişen bir şey olmadı. Hız geliyor gözüküyor tamam ama hız testinde eski hızımın aynısını alıyorum. Hat değerlerimi aşağıda paylaştım şu anda 50Mbps hız alan arkadaşım ile neredeyse aynı değerler mevcut. Diyelim ki altyapı için yanlış söylediler fakat 88Mbps dowloand gönderiliyorsa en azından 1Mbps dowloand artardı 33 ise 34 olurdu o da olmadı. Artık bir seçenek kalmadı çok saçma geliyor. Sizce nereyi atlıyorum yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ediyorum.