İnternet Hat Değerlerim Nasıl?

Tecrübe mi dedin?:LOL: Hat değerlerin en fazla 79 Mbps destekliyor. Tam hızı aldığında tam olarak SNR değerin 6.2 olacak. Bu iç tesisatında ufak tefek sorunlar olduğunu gösteriyor. CRC hataları iç tesisat, modem ve başka sebeplerden ötürü olabilir. İndirilen bir dosyayı iptal edince bile CRC sayan modemler mevcut. Hız düşüşleri hakkında hangi İSS kullanıyorsun. TürkNet'te bu genel bir sorun ve Netspeed'te cihaz güncellemelerinden dolayı bu aralar olan bir sorun. 33 tane CRC hatası hissedilmez bile paket hatası ve yeniden paket isteme hızı o kadar hızlı olur ki normal koşulda hissedilmez. Ayrıca 1 gün 17 saat sürede 33 CRC hatası hiç bir sorun teşkil etmez.

TTNET kullanıyorum. Hissedilmez diyorsunuz ama hissediyorum işte sıkıntı orada müsait bir zamanda teknik servisten kablolarımı yenilemesini isteyeceğim bakalım ne olacak.

TTNET kullanıyorum. Hissedilmez diyorsunuz ama hissediyorum işte sıkıntı orada müsait bir zamanda teknik servisten kablolarımı yenilemesini isteyeceğim bakalım ne olacak.
Turk Telekom'un planli calismalar listesine bak. Bolgende calisma yapiliyor olabilir. Kesinlikle soyluyorum yasadigin sorunun o CRC hatalariyla alakasi bile yok. Bu aralar yasadigin sorunlari cok kisi yasiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı