İnternet hattı problemi

berkayediz

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2015
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar iyi forumlar, Türk Telekom altyapısı ile Millenicom internet sağlayıcısı ile 100Mbps'ye kadar internet paketini kullanıyorum. İlk satın aldığım zamanlar VDSL2 80Mbps civarı internet alıyordum fakat birkaç ay önce bir anda internetim yarı yarıya düştü. Destek kaydı oluşturdum ve sorunumun kablomda olduğunu söylediler ben de eski kablomu CAT6 ile yeniledim kablo uzunluğu 15-20 metre arasında ve kabloda ek, kesik, kopuk herhangi bir şey yok. Kabloyu değiştirdikten sonra normalde fark olması gerekirken hiçbir fark olmadı ve internet değerlerim eskisi ile aynı kaldı.

Bir çok kez destek kaydı oluşturdum fakat asla çözüme ulaşmadı, modem değiştirdim modemden bilgisayara olan kablomu değiştirdim herhangi bir fark yok. Millenicom'a başvurduğumda 80-90TL'lik bir teknik destek almam gerektiğini ve sorunun benim hattında olduğunu söylüyorlar ve eğer sorun çözülmezse de aynı ücreti mi alacaklarını sorduğumda evet sorun çözülmezse de bu ücreti vermeniz gerekiyor dediler. Açıkçası koronadan dolayı pek teknik destek almak istemiyorum. 2 katlı bir evde oturuyorum ve ankastre kutumuz yan bina ile aynı. Regletler eski tip sorun nerede olabilir bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

b65be14ff7d6d6138cb4de7fc5ff46ff.png


8ea47fa5c53fcb1a9dfaa6f166662a42.png
 
Talepte bulunacağım teşekkürler @Prism
Port değişikliği talebinde bulundum peki bunun başka bir kaynağı olabilir mi kontrol etmem gereken bir şey vs var mı? Bilgili, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
@berko34 yardımcı olabilir misiniz?
@Prism port değişikliği istediğimde bu şekilde bir iş akışımız bulunmamaktadır dendi nasıl çözüme ulaşacağım?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı