Çözüldü İnternet hep sabit hızda iniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hasnaas

Femtopat
İnternetim hep sabit hızda iniyor ve olması gerekenden çok düşük. Normalde daha yüksek alması lazım ama sanki ağ kısıtlanmış gibi hep aynı sabit hızda. Bazen düşüyor ama çoğunlukla sabit hızda. Faturası vardı ödememize rağmen hâlâ aynı sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. Driver linkini veya bu konuyu sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Veya bilgisayarınızda bir not defteri dosyasına linki kopyala yapıştır yapıp kaydedebilirsiniz. Muhtemelen Windows güncelleme yapıp uyumsuz bir sürücü yüklüyor ve ondan dolayı sorun yaşıyorsunuz. Yine güncelleme yapıp uyumsuz driver yükleyebilir bu yüzden bir yere kaydetmeniz faydalı olacaktır benim de başıma ses ve fare sürücüsünde benzer olaylar gelmişti.

Otomatik güncelleştirmeyi kapama yeri yok mu ki fare olayı bana da olmuştu gidip Tab kısmından seçiyorum klavyeyle ve ciddi moral bozmuştu.

Hayır yani şöylede olay var abi kasa yeni umutlusun her şey güzel iyi FPS alıyorsun falan tak internet problemi tüm gecemi buna gitti çok üzülüyorum şu an kendime 🥲

Güncellemeleri kalıcı olarak kapatmanın yolu her ne kadar Microsoft zorlaştırsa da var ama çok tavsiye etmiyorum çünkü güvenlik ve yeni özellik güncellemelerinden mahrum kalıyorsunuz. Bunun yerine şunu deneyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ ol.

Kalıcı olarak kapatmanın yolu her ne kadar Microsoft zorlaştırsa da var ama çok tavsiye etmiyorum çünkü güvenlik ve yeni özellik güncellemelerinden mahrum kalıyorsunuz. Bunun yerine şunu deneyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımının karşılığını veremem büyük ihtimalle ama sağ ol.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı