Çözüldü İnternet hız aşımı ban yedirir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
420 MB/s değil 420 Mbps ile indiriyorsunuz. Epic Games'te GTA 5 yaklaşık 110GB. 37 dakikada indirdiğinize göre 420 Mbps ediyor. 420/8= 52.5 MB/s civarı bir rakam çıkıyor.

İlk sorunuzun cevabı hızlandırmak dediğiniz şey pek legal görünmüyor. Ama böyle bir altyapı mümkün. Dediğinizi daha da açarsanız daha iyi olur.

İkinci sorunuzun cevabı hayır yemezsiniz. Türkiye'de 1000Mbps altyapı hızı ile girip banlanmıyorlar. Siz 420Mbps ile banlanmazsınız.
Nasıl yaptığınızı açıkçası çok merak ediyorum. Eğer düzeltebiliyorsanız eski haline döndürmenizi tavsiye ederim (herhangi bir sorun çıkmaması adına). İnternet hızınızın oyunlarda ban yeme açısından etkisi yoktur. Yurt dışında yaşayan ve 1 gigabit/s hızının üstünde hıza sahip olup böyle oyunları oynayan bir sürü kişi vardır.
 
Avrupa da falan mı yaşıyorsun hocam? Pek inandırıcı gelmedi.
 
Dün kuzenimle beraber internet üzerinde bir şeyler yaptık ve hızı çok yükseldi, saniyede 470 MB civarına çıktı internet hızı. 37 dakikada GTA 5 indirdik. 2 sorum var. 1- Bu illegal mi? 2- Bu şekilde Valorant tarzı oyunlara girersek hız aşımından ban yer miyiz?

470 MB/sn kullanamazsınız ki normal anakartların üstüne gigabit port koyuyorlar.
 
@Hamza2334 470 MB/sn mi?
1609830664537.png

Nasıl yaptığınızı söylerseniz aramızda kalabilir 😁
 
Hocam GTA 5 büyük ihtimalle yan görevler olmayacak şekilde indirmişsinizdir.
Tam olanını yüklediyseniz bir bize söyleyin biz de faydalanalım :D.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı