Türk Telekom genel müdür yardımcısı.
Ben de eskiden ADSL vardı gölcük'te oturuyorum daha sonra VDSL getirdiler VDSL gelmesi ile 75Mbps civarı hız almaya başladım bir gün TT saha çalışanına denk geldim ve mahalleye ne zaman fiber gelecek diye sordum vatandaşın verdiği cevap şu:
Abi size daha yeni VDSL getirdiler şu an aldığınız hız bile geçen sene sizin için hayaldi fiberi siz hiç beklemeyin bundan ötesini yapmazlar dedi.
Yusuf kıraç yazılara cevap veriyorsa ben de mi yazsam acaba VDSL ile çok iyi oldu ama neden en iyisi olmasın.
İnternet hız ortalamasını merak ediyorum. Bu yüzden internet hız değerlerinizi atar mısınız? ( ISS'niz memnun musunuz ve fiber, ADSL veya VDSL hangisini kullanıyorsanız yazıyorsanız sevinirim. Başka bir internete geçersem benim de aklımda soru işareti kalmasın diye.
Oyun içi pingler ne durumda? Vodafone bakır altyapıda çok kötü ama fiberde daha iyi sanki.Vodafone net kullanıyorum. 100/10 aylık olarak 97 TL ödüyorum. Çok memnunum. Test değerleri:
(2 telefon şu anlık kullanılıyor ve ben video izliyorum)
Eki Görüntüle 1300588
Oyun içi pingler ne durumda? Vodafone bakır altyapıda çok kötü ama fiberde daha iyi sanki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.