İnternet Hız Dengesizliği Sorunu

HalilIbrahimUnal

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Son bir haftadır sürekli pingim çıkıp duruyor ve online oyun oynamak imkansızlaştı. Download ve upload değerleri de sürünüyor onlar da sabit değiller. Modemim TP-LINK W9970 model. O da son bir haftadır çok ısınıyor. Paketim 100 Mbps olmasına rağmen maksimum 4 Mbps alabiliyorum son bir haftadır. Sorunum nedir? Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle wireless yerine kablo ile bağlanmayı deneyin. Sabit olmayan hız birden fazla cihazın modeme bağlı olması veya wirelessten bağlı olmanızdan kaynaklı olabilir. Başka bir seçenekte AKK'yi geçmediğinizden eminmisiniz?

Son düzenleme:
Yaşadığınız sorunla alakalı olarak paket aşımı veya kablonuzdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar dışında bir problem olduğunu düşünüyorsanız İSS ile iletişime geçin. İletişime geçtikten sonra arıza kaydı oluşturun. Türkiye genelinde kullanıcılar bu sorunla karşı karşıya bulunuyor. Ben de bu sorunu yaşadığım için şuan müşteri hizmetlerinin arıza kaydımla ilgilenmelerini bekliyorum. Kısacası genel bir teknik arıza söz konusu olabilir. Müşteri hizmetleriniz ile irtibatta kalın. Daha önce yaşadığımız ülke genelindeki arızalara benziyor. Bu sebepten ötürü kendi çözümlerinizi denediyseniz geriye sadece müşteri hizmetlerinin çözümlerini beklemek kalıyor.

Öncelikle wireless yerine kablo ile bağlanmayı deneyin. Sabit olmayan hız birden fazla cihazın modeme bağlı olması veya wirelessten bağlı olmanızdan kaynaklı olabilir. Başka bir seçenekte AKK'yi geçmediğinizden eminmisiniz?
Hocam daha ayın 2'si :D AKK dün yenilendi ben istesem de 200 GB'ı aşamam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı