Oguzhanbzkrt
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar geçen gün buna benzer bir konu açmıştım. Sürekli buraya yazıyorum çünkü TTNET 3 randevunun 3'üne de gelmedi...
Arkadaşlar internetim 16 Mbit modemim Huawei HG521. Ancak buraya bağlandı bağlanalı 8 Mbit görmemişimdir Speedtest'te. Günün ortasında internetim bazen interleaved oluyor 4 Mbit hıza düşüyor, daha sonra modem kendine reset atıyor tekrar 8 fast oluyor gibi gibi.
Şu anda değerlerim şöyle:
[TBODY]
[/TBODY]
Arkadaşlar benim anlamadığım şey gürültü katsayıları. Hızım 8 Mbit'ken yüksek (yüksek olması iyi), şu lanet 6 Mbit ya da 4 Mbit'e düşürdüklerinde böyle sonuç oluşuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar internetim 16 Mbit modemim Huawei HG521. Ancak buraya bağlandı bağlanalı 8 Mbit görmemişimdir Speedtest'te. Günün ortasında internetim bazen interleaved oluyor 4 Mbit hıza düşüyor, daha sonra modem kendine reset atıyor tekrar 8 fast oluyor gibi gibi.
Şu anda değerlerim şöyle:
| Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) | 797 |
| Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) | 6230 |
| Yukarı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) | 6.4 |
| Aşağı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) | 5.7 |
| Yukarı yönde aralık derinliği | 1 |
| Aşağı yönde aralık derinliği | 1 |
| Hat standardı | ADSL2+ |
| Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) | 5 |
| Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) | 19.5 |
| Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) | 12.3 |
| Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) | 20.1 |
| Kanal türü | Fast |
| Yukarı yönde CRC | 714 |
| Aşağı yönde CRC | 137 |
| Yukarı yönde FEC | 0 |
| Aşağı yönde FEC | 348 |
Arkadaşlar benim anlamadığım şey gürültü katsayıları. Hızım 8 Mbit'ken yüksek (yüksek olması iyi), şu lanet 6 Mbit ya da 4 Mbit'e düşürdüklerinde böyle sonuç oluşuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: