İnternet hız yükseltmesi mümkün mü?

TürkNet size ne hız vaad ediyor hazır taahhütde az kalmış cayma bedelini konuşup TürkNet'e geçebilirsiniz.

35Mbps (arkadaşlar para ile bir derdim yok maddi durumum fena değil TT'de kalma taraftarıyım yani açıkçası 50 TL için sorunumun 2 gün sonra çözülmesini istemiyorum bana avantajları şu an TT'nin daha ağır basıyor ne ama diğer saylayıcılara bana para hariç avantaj sağlarlarsa açığım.

Acaba modeme giden hat kablonuzda mı sıkıntı var bu hızları kaldıramıyor şuan 12 ye sabitli hatınız hat değerleri 15 16 i görmesi gerek.
Bütçe sıkıntınız yoksa niye kalmayasınız tercih meselesi,ankastreden modeme gelen kabloyu cat6 ile değiştirin daha sağlıklı olur.

Acaba modeme giden hat kablonuzda mı sıkıntı var bu hızları kaldıramıyor şu an 12'ye sabitli hatınız hat değerleri 15 16'i görmesi gerek.

12'ye az önce gelen ekip sabitledi DSL kablosunu yenileyeyim mi?
Acaba modeme giden hat kablonuzda mı sıkıntı var bu hızları kaldıramıyor şu an 12'ye sabitli hatınız hat değerleri 15 16'i görmesi gerek.

16 görüyordum.
Acaba modeme giden hat kablonuzda mı sıkıntı var bu hızları kaldıramıyor şuan 12 ye sabitli hatınız hat değerleri 15 16 i görmesi gerek.
Bütçe sıkıntınız yoksa niye kalmayasınız tercih meselesi,ankastreden modeme gelen kabloyu cat6 ile değiştirin daha sağlıklı olur.
Duvarlar kırılacak mı hocam ?

Ekipman vs var tecrübe olarak elektronikle uğraşıyorum uzun süredir 5-6 senedir, araştırarak yapabileceğim bir şey mi?
ankastreniz böyle ise hangi port sizin olduğu bilmeniz gerek oradan çıkartıp rj11 kabloyu test için oraya takıp modeme direk orda test edicekseniz elektirk fln çekmeniz gerek yapamam derseniz vdsl geçtikten sonra tekar konu açarsanız hat değerlerini bakıp duruma göre kabloyu değiştirisiniz.

Dosya Ekleri

• 5a822de9a45152da6f1b795a547408c2.jpg
    5a822de9a45152da6f1b795a547408c2.jpg
    369,4 KB · Görüntüleme: 60
ankastreniz böyle ise hangi port sizin olduğu bilmeniz gerek oradan çıkartıp rj11 kabloyu test için oraya takıp modeme direk orda test edicekseniz elektirk fln çekmeniz gerek yapamam derseniz vdsl geçtikten sonra tekar konu açarsanız hat değerlerini bakıp duruma göre kabloyu değiştirisiniz.
ev tek daire hocam ankastre de öyle ama anlayamadım neyi sökeceğimi

ev tek daire hocam ankastre de öyle ama anlayamadım neyi sökeceğimi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izleyin aynı bu şekilde işaretlediğim kabloyu(Örnek olarak onu işaretledim sizin hat hangi renkse ona göre söküp) modem kablosunu oraya takıcaksınız ve test ediceksiniz hat degerleri/hız gibi şeyleri.(Not:kabloyu geri yerine takabilmek için Krone Bıçağı gereklidir.)

Dosya Ekleri

• 5a822de9a45152da6f1b795a547408c2.jpg
    5a822de9a45152da6f1b795a547408c2.jpg
    402,4 KB · Görüntüleme: 51
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyin aynı bu şekilde işaretlediğim kabloyu(örnek olarak onu işaretledim sizin hat hangi renkse ona göre söküp) modem kablosunu oraya takacaksınız ve test edeceksiniz hat degerleri/hız gibi şeyleri.(Not: Kabloyu geri yerine takabilmek için krone bıçağı gereklidir.)

Herkese tesekkurler VDSL'e geçtim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı