İnternet hızı 770Mbps çıktı

Tahmin edeyim Superonline müşterisisiniz, bugünlerde Superonline müşterilerinde böyle tuhaf artışlar görülüyor; muhtemelen bir deneme ya da pazarlama uygulaması yapılıyor diye düşünüyorum.
Beleşe reklam yapıyor gibi geldi bana. Her yerde paylaşıyor kullanıcılar.

En iyisi bende :) (!)

1652393458346.png

Katılıyorum normalde fiber kablolardan bu hız verebilirler ama VDSL ve ADSL altyapılar için bu geçerli değil. Eğer ki bu kullanıcıların hepsi fiber altyapıya sahipse de testte yapıyor olabilirler.
Komik olan şey ise fiber üzerinden 1 Gbps vermeleri ile 100 Mbps vermeleri arasında maliyet farkı yok gibi ama inatla 1 Gbps vermiyorlar. Bunun yerine ISS'ler fahiş fiyattan 50/100/200 Mbps paket sunuyorlar.

Hocam, ben de Superonline kullanıcısıyım.
Gündüzleri 20/5, akşamları 100/5 ya da 10 olurdu.
Şimdi test ediyorum, 100/100 upload veriyor.
Speedtest'ten harici olarak Türk Telekom'un hız testi siteside gerçek değerleri veriyor diye düşünüyorum.
Orada da şu anda 95/95 upload alıyorum.
Uploadları inanılmaz arttırmışlar sanki.

Komik olan şey ise fiber üzerinden 1 Gbps vermeleri ile 100 Mbps vermeleri arasında maliyet farkı yok gibi ama inatla 1 Gbps vermiyorlar. Bunun yerine ISS'ler fahiş fiyattan 50/100/200 Mbps paket sunuyorlar.

Hocam, nasıl olur böyle bir şey?
100 basmak yerine 1000 basması fiyatı etkilemez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Turkcell kullanan biri olarak bende test yaptım indirme hızım 928mbps olarak gözüküyor. Hemen steamden oyun indirdim ve saniyede 5mb indirirken artık 50mb indiriyor. Yani gerçekten hızlar artmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı