İnternet hızı bir anda düştü

mertckr

Hectopat
Daha fazla  
2 hafta önce internet hızımda 2 kat düşüş yaşandı. Aldığım hızın yarısını alıyordum. Düzelir diye internet sağlayacımı aramadım. Ama düzelmeyince 3-4 gün önce internet sağlayıcımı aradım. Bana internetde herhangi bir sıkıntı olmadığını ama yine de emin olmak için sıfırlayacaklarını söylediler. Yine düzelmedi ve kablolarda sıkıntı olabileceğini düşündüm yeni bir kablo aldım ve kabloları yeniledim. Yine düzelmedi ve sorun devam ediyor. Napmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı cihazlarla deneyin eğer hızlanırsa sizin cihazınızda interneti sömüren birşeyler çalışıyorudur.
Kablosuz kullanıyorsanız kablolu deneyin, eğer hızlanırsa wifi ile alakalı sorunuz vardır.
modem arayüzünden bağlı cihazlara bakın yabancı cihaz varmı diye.

Öncelikle merhaba modemin eskimi modemden kaynaklanabilir.

Evet modem eski.

Farklı cihazlarla deneyin eğer hızlanırsa sizin cihazınızda interneti sömüren bir şeyler çalışıyorudur.
Kablosuz kullanıyorsanız kablolu deneyin, eğer hızlanırsa Wi-Fi ile alakalı sorunuz vardır.
Modem arayüzünden bağlı cihazlara bakın yabancı cihaz var mı diye.

Farklı cihazlarda sorun aynı.

Benim modeminde hızı düştü bir ara müşteri hizmetlerini aradım her şeyi yaptım düzelmedi evde olmadığım zamanlar modemi dinlendirdim sorunum düzeldi modeminizden kaynaklanıyor olabilir farklı modeminiz varsa deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı