İnternet hızı dalgalanıyor

Megsto

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim internet hızım sürekli dalgalanıyor. Bugün bir Türk Telekom ekibi geldi 1 saat uğraştılar local, port kablo modem ne varsa değişti sorun düzelmedi. Sorunun kasada olduğunu söylediler ama kasa yeni değişti ve eski kasada da aynı sorunu yaşıyordum. Ben ne yapayım? Sorun hâlâ devam ediyor. İnternet üzerinden Online ders görüyorum ve bu eğitim hayatımı kötü yönde etkiliyor.

Arkadaşlar merhaba. Benim internet hızım sürekli dalgalanıyor. Bugün bir Türk Telekom ekibi geldi 1 saat uğraştılar local, port kablo modem ne varsa değişti sorun düzelmedi. Sorunun kasada olduğunu söylediler ama kasa yeni değişti ve eski kasada da aynı sorunu yaşıyordum. Ben ne yapayım? Sorun hâlâ devam ediyor. İnternet üzerinden Online ders görüyorum ve bu eğitim hayatımı kötü yönde etkiliyor.

İnternete kablolu mu bağlanıyorsunuz? Modeminiz nedir?

İnternete kablolu mu bağlanıyorsunuz? Modeminiz nedir?

Kablolu kullanıyorum modem: VC220-G3U

Dosya Ekleri

• 10.png
    10.png
    22 KB · Görüntüleme: 33
  • 2.png
    2.png
    20,8 KB · Görüntüleme: 34
Modemin arayüzüne girip SNR Margin ve Line Attenuation değerlerini ve hız değerlerini ekran görüntüsü atın. Modeme kaç cihaz bağlanıyor onu da söyler misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı