İnternet hızı düşük oluyor

wierenjua

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600 3.80 Ghz
MSI B840 Gaming Plus WIFI 8000Mhz(OC) M.2 AM5
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit
Kingston 32GB(2x16) Beast RGB EXPO 6000mhz CL36 DDR5
ASUS ROG STRIX XG27ACS 27
Steel Series EcoSystem
Meslek
Denizci
Abiler Steam'den oyun çekiyorum en fazla 2.9'a cıkıyor ara sıra 3.2 oluyor onu da 10 yılda 1 defa falan gördüm. Binada fiber altyapısı yok aktif olarak CS2 oynuyorum ve en düşük aldıgım ping 72 onu da FACEIT'ten alıyorum. İnternet paketim düşük mü bilmiyorum çözümü var mı varsa söyleyin yoksa delireceğim adamın ayağını görüyorum ve ölüyorum. AWP kullanıyorum ilk ben sıktığıma emin oldugum adam beni vuruyor.

Abiler Steam'den oyun çekiyorum en fazla 2.9'a cıkıyor ara sıra 3.2 oluyor onu da 10 yılda 1 defa falan gördüm. Binada fiber altyapısı yok aktif olarak CS2 oynuyorum ve en düşük aldıgım ping 72 onu da FACEIT'ten alıyorum. İnternet paketim düşük mü bilmiyorum çözümü var mı varsa söyleyin yoksa delireceğim adamın ayağını görüyorum ve ölüyorum. AWP kullanıyorum ilk ben sıktığıma emin oldugum adam beni vuruyor.
İnternet hızınız kaç Mbps.

Son düzenleme:
İlk siz vuruyorsanız ve bundan eminseniz büyük ihtimalle sizi vuran rakiplerin ping değeri sizinkinden daha düşüktür. Ayrıca kullandığınız mouse, klavye monitör gibi bileşenler de bu gecikmeyi biraz da olsa etkiliyor olabilir. Belki donanım yüzünden 5-10 ms geç tepki verildiği için vuruluyorsunuzdur, belki de 50-60 ms ping farkından dolayı vuruluyorsunuzdur.

Ayrıca birçok oyunda hile yazılımları kullanılmaktadır. Örneğin rakibi görür görmez nişan alan ve otomatik ateş eden hile yazılımları vardır. Hatta bazı hile yazılımları rakibi duvardan bile görebilmektedir. Bazı hileciler bu yazılımlara her ay yüksek miktarda para bile ödemektedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı