Kablosuz olarak bağlantı sağlıyorsan eğer duvar ve elektronik cihazlar sorun oluşturabiliyor.
Sorunu yaşadığın süreçte maksimum hızın ne ve paket hızın ne durumda kontrol et.
Sorunu yaşadığın süreçte SNR değerin ne durumda kontrol et. Attığın görselde SNR sorunun olduğunu görüyorum. 112 Mbps maksimum hız görürken 100 Mbps paket kullandığın için SNR sorunu yaşıyorsun gibi görünüyor sebep olarak.
Hat zayıflamaların genel olarak iyi durumda. Sorunu yaşadığın süreçte hat zayıflaması değerine bak.
Paket hızını modemde sorunsuz görüp hız testi üzerinde görüyorsan düşüklüğü sorun bilgisayarından veya modemden olabilirken bağlantı kablolarından dahi olabilir LAN kablosu dahil.
Sorunu yaşadığın süreçte paket hızın düşüş görüyorsa ekran alıntısı alıp paylaş ve İnternet sağlayıcı firmasına durumu ilet.
Paket kaybı sorunu bende de mevcut. Tamamen İnternet sağlayıcısı ile alakalı bir durum. Türk Telekom abonesi olduğum zamanlarda böyle bir sorunum yoktu.
Ben Netspeed abonesiyim Hiper PRO 75 ile. Netspeed firmasına geçtiğim günden beri SNR sorunu yaşıyorum. Paket kaybı sorunu da cabası. 2 aydan daha fazla hat değerlerim kötüleşmeye dahi başladı. Örnek olarak yükleme maksimum hızım 38 Mbps üzerini dahi görmüşlüğüm varken şu an 24 Mbps.
İndirme üzerinde 110 ile 125 Mbps arası dalgalanan bir indirme değerine sahibim. Şu an 9,7 dB SNR değerini geçmiyor bende. Akşamları 7,7 ile 8 dB arası oluyor genel olarak. 8,5 olursa şükreder oldum yeminle.
Eki Görüntüle 478240
Güncel değerlerim bunlar.