İnternet hızı sürekli dalgalanıyor

kncburak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Sorunum şu ki, son 1 2 aydır sürekli hızım değişiklik gösteriyor. Ne yaptıysam düzelmedi. Bir bakıyorsun 10 megabit bir bakıyorsun 20.40.60. 70..
Aynı anda hız testleri alıyorum birkaç farklı siteden onlar bile farklı örneğin, resimlerdeki gibi.

İnternetimdeki problemi nasıl çözebilirim? 2 3 farklı modem denedim. Ethernet bağlantısında ve kablo yenisiyle değiştirildi.

ekstra bilgi olarak hız testinde sallıyorum 50 den başlıyor 49 48 47 46 diye sürekli düşüyor.

Dosya Ekleri

• mdoem.jpg
    mdoem.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 101
  • test2.jpg
    test2.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 97
  • test3.jpg
    test3.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 98
  • test4.jpg
    test4.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Merhaba.
Sorunum şu ki, son 1 2 aydır sürekli hızım değişiklik gösteriyor. Ne yaptıysam düzelmedi. Bir bakıyorsun 10 megabit bir bakıyorsun 20.40.60. 70..
Aynı anda hız testleri alıyorum birkaç farklı siteden onlar bile farklı örneğin, resimlerdeki gibi.

İnternetimdeki problemi nasıl çözebilirim? 2 3 farklı modem denedim. Ethernet bağlantısında ve kablo yenisiyle değiştirildi.

En iyi çözüm internet sağlayıcınız ile iletişime geçmenizdir. Altyapınızda problem olabilir yada modeminizde. Telefonla ya da başka cihazla aynı sonuçları alıyor musunuz?

En iyi çözüm internet sağlayıcınız ile iletişime geçmenizdir. Altyapınızda problem olabilir yada modeminizde. Telefonla ya da başka cihazla aynı sonuçları alıyor musunuz?
sağlayıcım oralı olmuyor değişikliğe gideceğim bugün yarın. telefonda da benzer sonuçlar aynı

Merhaba.

Pek sanmıyorum fakat internetiniz kotalı mı? Veya ödenmemiş fatura bulunuyor mu? Bunu da denemişsinizdir kesin fakat müşteri hizmetlerinden bilgi aldınız mı?

En iyi çözüm internet sağlayıcınız ile iletişime geçmenizdir. Altyapınızda problem olabilir ya da modeminizde. Telefonla ya da başka cihazla aynı sonuçları alıyor musunuz?

2-3 kez modem değiştirilmiş hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı