İnternet hızı ülke genelinde arttı mı?

NicksizDEDE

Centipat
Daha fazla  
2016 yılında ADSL kullanıyordum mecburiyetten köyümde aldığım hız Max 13 Mbps idi. 2017'de Alanya'da yaşamaya başladım yine ADSL mahkumu idim sonra pandemi vs. derken altyapı döşediler bol bol, köyümde VDSL 35 Mbps hız görünür oldu Alanya'da da başka nete geçince türktekekom VDSL portu boşaldı demişti, başka nete fiber olduğu için geçmiştim 35 Mbps benim için çok iyiydi dibim.net 100'e kadar destekliyordu. Şu anda başka bir şehir merkezinde sırası ile artış ile 35, 100, 200,500 hızlarını kullanmaktayım şu an 500 Mbps de sabit kalmayı düşünüyorum. Bir dönem şu anki evim Max 200 destekliyordu şimdi 1 Gbps destekliyor. Şu an merak ediyorum hala 16 Mbps hızı kullanan var mı bizim köyde bile 35 Mbps hız varken.

Son düzenleyen: Moderatör:
ISS'ler hala 16mbps paketleri satıyorlar. TürkTelekom 16mbps interneti 600 lira gibi saçma bir fiyata satıyor. Hala bu hızları kullananlar varsa çoğunlukla altyapıdan değil bu fiyatlar yüzünden kullanıyorlardır.

Sizin köy nereydi.

Var mı daha iyisi :D

Dosya Ekleri

• itnetnet.PNG
    itnetnet.PNG
    20,7 KB · Görüntüleme: 33
Sizin köy nereydi.

Var mı daha iyisi :D
Bu neymiş ya. Ama Türk telekom olduğundan hiç şaşırmıyorum.
İstanbul'un ortasında bu TT yüzünden yaşadıklarımı, sürekli kesilen interneti, günlerce gelmeyen bağlantıları, port değişimleri, yeni çekilen kablolar sonrasında bile çözülmeyen sorunları ve daha nicelerini anlatmaya başlasam sayfalara sığmaz.
En sonunda Superonline fiber altyapısı geldi de kurtuldum.

2016 yılında ADSL kullanıyordum mecburiyetten köyümde aldığım hız Max 13 Mbps idi. 2017'de Alanya'da yaşamaya başladım yine ADSL mahkumu idim sonra pandemi vs. derken altyapı döşediler bol bol, köyümde VDSL 35 Mbps hız görünür oldu Alanya'da da başka nete geçince türktekekom VDSL portu boşaldı demişti, başka nete fiber olduğu için geçmiştim 35 Mbps benim için çok iyiydi dibim.net 100'e kadar destekliyordu. Şu anda başka bir şehir merkezinde sırası ile artış ile 35, 100, 200,500 hızlarını kullanmaktayım şu an 500 Mbps de sabit kalmayı düşünüyorum. Bir dönem şu anki evim Max 200 destekliyordu şimdi 1 Gbps destekliyor. Şu an merak ediyorum hala 16 Mbps hızı kullanan var mı bizim köyde bile 35 Mbps hız varken.

Ben uydu interneti kullanıyorum anca 16 Mbps idare ediyorum fakat 100+ ping ile oyun oynuyorum ve modemi parçalamam az kaldı.

Bu neymiş ya. Ama Türk Telekom olduğundan hiç şaşırmıyorum.
İstanbul'un ortasında bu TT yüzünden yaşadıklarımı, sürekli kesilen interneti, günlerce gelmeyen bağlantıları, port değişimleri, yeni çekilen kablolar sonrasında bile çözülmeyen sorunları ve daha nicelerini anlatmaya başlasam sayfalara sığmaz.
En sonunda Superonline fiber altyapısı geldi de kurtuldum.

Üzen durum ödediğimiz fiyatlar şu an ödediğim fiyata 100 Mbps internet alabiliyorum :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı