İnternet Hızı ve Kopma Sorunları

Catalmuhammed

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Türknet'ten internet alıyorum fakat merkeze uzaklığım 4-5 km var ben uzun süre 4 Mbps alıyordum fakat 2 ay kadar önce bir sorun çıktı ve internetim 1 Mbps'e kadar düştü ve sürekli kopmalar oluyor. Türknet çağrı merkezini arayıp 15 20 defa arıza kaydı bıraktım fakat çözüm alamadım, sizce ne yapmalıyım?

Müşteri Hizmetleri'nin gerekli ilgiyi göstermesi konusunda ısrarcı olun. Talepkar değil, kapıyı gerekirse kıran adam olun.

Başka türlü asla yardım etmezler. Ben zamanında işlerimi böyle hallettim.

Nitekim sorununuzu çok muğlak anlatmışsınız. Şu takdirde tek çare müşteri hizmetlerinin sağlıklı bir yanıt vermesi konusunda ısrarcı olmak.

ADSL Firmware Versiyonu:FwVer:3.20.17.0_TC3087 HwVer:T14.F7_11.2
Hat Durumu:Showtime
Modülasyon:G.DMT
Annex Modu:ANNEX_A
DownstreamUpstream
SNR Marjı:8.58.0db
Hat Zayıflaması:57.531.5db
Veri Oranı:1312320kbps
Max Oranı:1568492kbps
CRC:33611560
[TBODY] [/TBODY]

Loss.22 Kardeş turktelekom bölge müdürlüğüne kadar gittim fakat bu gün yarın diyorlar.

Hat zayıflama değerleri biraz daha yüksek olsa neredeyse internet kullanılamaz hale gelir, şu anda da zaten çok kötü. Bölgenizdeki Türk Telekom müdürlüğüne gidip destek isteyin, ayrıca "Modülasyon" değerini "ADSL2+" yapın ve sonuçları tekrar paylaşın.

Adsl 2+ bişey değitirmiyor bütün modülasyonları denedim olmuyor. İnternete ihtiyacım var fakat böyle devam ederse üyeliğimi kapattıracağım.

Bölgenizdeki Türk Telekom müdürlüğüne gidip altyapının iyileştirilmesi konusunda baskı yapabilirsiniz, aksinde düzeleceğini sanmıyorum. Arıza kaydı açtırın ve Türk Telekom çalışanlarının evinize gelip kontrolleri yapmalarını isteyin.

Saolun teşekkürler en sonunda tooway infinte paketine geçmeyi düşünüyorum fakat fiyatı biraz fazla sanki. Bide bireysel paket satıyorlarmı bilmiyorum.

Hayır hiç uğraşma. Şikayet kayıtlarının ekran görüntüsünü alıp tüketici hakem heyetine git. O kadar şikayete rağmen olay bu de. Onlar hem internetinle hemde THT üyeleri ile uğraşırlar.

Hatta dahada açgözlü olursan THT sonucunu alıp mahkemeye başvurup 2 ay verilmediği halde faturalandırılan hizmetin tazminatını istersin. Tazminat konusunda olumsuz karar çıkması için hiçbir husus yok.

Modülasyon:ADSL2 PLUS
DownstreamUpstream
SNR Marjı:8.39.5db
Hat Zayıflaması:63.841.1db
Veri Oranı:193577kbps
Max Oranı:620612kbps
CRC:3938
[TBODY] [/TBODY]

Modülasyon:ADSL2 PLUS
DownstreamUpstream
SNR Marjı:6.010.1db
Hat Zayıflaması:69.848.7db
Veri Oranı:608468kbps
Max Oranı:772468kbps
CRC:80610
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı