İnternet hızı verilen referans değerden daha düşük

ismail.frkn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop;
HP Victus 16 D1042NT, Intel Core i7 12700H, 16 GB Ram, 512 GB + 1 TB SSD, RTX3050Ti
PC;
Anakart: MSI Pro B650-S WiFi
CPU: AMD Ryzen 9 7900X
RAM: Patriot Viper RGB 2x32 GB 6000MHz DDR5
SSD: Kingston KC3000 1TB+2TB
Ekran Kartı: Gigabyte RTX4070 Gaming OC 12G
Monitör: MSI G274QPF-QD 27" 2K 170Hz
2. Monitör: AOC 27G4X 27" 180Hz
Kasa: XPG Valor Air 750W
Soğutma: Corsair H100 RGB 240mm
Meslek
Video Editörü
Altyapı sorgulamada VDSL 88'e 20 Mbps olarak gözüküyor. Kurulum yapıldıktan sonra hız düşük diye talep oluşturmuştum. Türk Telekom geldi baktı 70 civarında alabileceğimi söyledi neden bilmiyorum. Benim aldığım değerler de 60'a 7.5 Mbps. Bu neden kaynaklı olur, binanın ya da evin telefon kablolarında mı sıkıntı var nasıl anlayabilirim bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
:D yapma ben çalışanım lütfen yanlış bilgi vermeyin.

Yanlış bilgi vermiyorum ben. Fakat sizin bu sektörde çalıştığınıza pek inanmadım. Nedeni ise şu küçük özelliği bilmemenizden kaynaklı. Ekte delil sundum sizlere.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    71,3 KB · Görüntüleme: 23
Yanlış bilgi vermiyorum ben. Fakat sizin bu sektörde çalıştığınıza pek inanmadım. Nedeni ise şu küçük özelliği bilmemenizden kaynaklı. Ekte delil sundum sizlere.

Ben size çokça delil sunarım :D derdiniz o olsun hangi modem olursa olsun kendinde elektrik kaynaklı bir problem yok ise hattın kalitesine göre değer verir hiçbir zaman SNR yani marjin 8 de buluşmaz. Örnek a değer okumayı biliyorsan anlarsın dediğimi burada eğer ki paketi 100 olmasa download bacağı 9'dan daha yüksek olacak.

Dosya Ekleri

• modem1.png
    modem1.png
    35,1 KB · Görüntüleme: 11
Ben size çokça delil sunarım :D derdiniz o olsun hangi modem olursa olsun kendinde elektrik kaynaklı bir problem yok ise hattın kalitesine göre değer verir hiçbir zaman SNR yani marjin 8 de buluşmaz.

Akşam akşam kafa bulmayın benimle, bilmiyorsanız bilmiyorum deyin. Artık öğrenmiş oldunuz işte ne güzel...

Sonuç olarak ne yapmam gerekir bir çözümü var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı