İnternet hızım çok düşük

Hızınızı modeme yakın tüm bağlı cihazları kapatıp kablo ile bir pc bağlayarak yapın.Kablo bağladığınız cihazında wifiyını kapatın. Eğer kablo ile hız testinde gerekli hızlara ulaşıyorsa bağlantıda değilde wifi kanallarınızda sorun olabilir.Ona göre bir yol izlemenizi tavsiye ederim.
Herkesin evde olup bir dairede birden fazla kablosuz cihazın aynı anda çalışmasından dolayı malesef kablosuz cihazlar daha verimsiz çalışıyor bu aralar.
 
@Ömer Yomra Altyapınız VDLS olsa 14-16 Mbps hız almazdınız. Tarifenizin ne olduğu önemli değil, altyapınız nedir? Siz emin olmak için TürkNet'e VDSL hatta geçiş yapmak istiyorum deyin.

TürkNet'e geçiş yaparken altyapınız VDSL destekliyor 35 Mbps hız alacaksınız. Dilerseniz 10 TL fark ile 76'ya kadar çıkarabiliriz o kadar destekliyor dediler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Çalıştıra dediğiniz komutu yazıyorum windwos böyle bir komut bulamıyor diyor.
[/QUOTE]
Küçük harf ile gpedit.msc yaz başlata çalıştıra değil. Sonra diğerlerini uygula.
 
Bağlantınızın %20 internet hızı artışı= Windows %80 internet hızını kullanmanıza izin veriyor internetinizin hızını % 20 arttırabilmek için.
Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam.
(Önceki bant genişlik ise=20)
20 değil 80 yazıyor. 0 yaptım.
 
Windows 10 Pro değilse gpedit.msc olmaz.

 
Evet.

20 değil 80 yazıyor. 0 yaptım.

PC reboot et, yeniden başlat PC'yi̇.

Windows 10 Pro değilse gpedit.msc olmaz.


Evet hay aksi onu söylemeyi unuttum. Win 10 harici olmaz gençler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı