İnternet hızım iyi mi?

@ThePentium Aydın'da ikamet ediyorum. Bölgemde sanıyorum tek fiber bizim apartmanda. Zamanında planlama ve yatırım için çok dilekçe vermiştik.

Hocam ben Balıkesir 2. Sakarya'da oturuyorum. Bizim mahalle eski olduğu için ben en fazla 8Mbps alıyorum.

Konuda yazdıgım gibi internet hızım iyi mi bu işlerden pek anlamam ama siteler aşırı zor açılıyor. Bu da test sonucu.

Mükemmel, sitelerin yavaş açılma sebebi bilgisayarla alakalı internet uçuyor.(!)

Öncelikle azönce 1 saatlik banım vardı o yüzden mesaj atamadım ben daha 12 yaşında çocugum sadece bir soru sordum IP adresi ne bilmiyordum sizde DDoS denen bir şey yapmışsınız internete giremiyorum ve sizin yüzünüzden annem ve babamdan dayak yedim insan biraz acır. Şu an zor durumdayım. Ve ben artık hatamı anladım. Lütfen kim yapıyorsa şu DDoS'u yapmasın.

Öncelikle üzüldüm (ve ben yapmadım), bu arada bende 11 yaşındayım ama biliyorum.

Hocam internete etki eden her yeri kapatıp ve bilgisayara Ethernet kablosu takıp testi başlatın sonra testi buraya atın inceleyelim.

Hocam internete etki eden her yeri kapatıp ve bilgisayara Ethernet kablosu takıp testi başlatın sonra testi buraya atın inceleyelim.

Müşteri temsilcisi ile konuştum hızımı yükselttiler fakat hala DDoS atakları geliyor bazenleri nasıl düzelteceğim? Modeme reset attım.

PC laptop ve Ethernet portu yok müşteri temsilcisini aradım hızımı yükseltiler fakat hala biri DDoS atıyor orada anlattıgım gibi nasıl düzeltecegim bu DDoS ataklarını modeme reset attım.

Fotoğrafı kaldırın IP adresiniz gözüküyor. Bu arada kötü internetin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…